Alexandru Ișfan se bucură alături de coechipierii săi de la Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Rotaru a vrut să renunțe în această iarnă la jucătorul pe care a plătit 650.000 €: ”E într-un blocaj!”

articol scris de Digi Sport
30.12.2023, 00:01
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Universitatea Craiova l-a transferat pe Alexandru Ișfan (23 de ani) în urmă cu un an, atunci când Mihai Rotaru le-a plătit celor de la FC Argeș nu mai puțin de 650 de mii de euro.

Totuși, fotbalistul de 23 de ani nu a reușit să se impună la formația din Bănie, iar prestațiile sale au fost criticate de multe ori.

Mihai Rotaru: ”Ișfan nu are randamentul necesar pentru a se impune!”

Mihai Rotaru a recunoscut la emisiunea Digi Sport Special că a vrut să îl cedeze pe Alexandru Ișfan sub formă de împrumut având în vedere că prestațiile fotbalistului tranferat de la FC Argeș nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Cel care s-a opus a fost antrenorul oltenilor, Ivaylo Petev, care l-a anunțat pe finanțatorul echipei din Bănie că se va baza pe serviciile fostului internațional U21.

În acest moment, Ișfan are de muncă, el e într-un blocaj. L-am întrebat pe Ivaylo dacă să îl dau împrumut, mi-a zis că nu, că el contează pe Ișfan, pentru are calități de jucător de top, fizic, viteză, tehnică în regim de viteză, joc bun cu capul, capacitate bună de efort, dar în acest moment, Ișfan nu are randamentul necesar pentru a se impune.

În momentul în care se va debloca va fi un jucător extraordinar nu doar pentru Universitatea Craiova, ci și pentru România. Gândiți-vă cum am arăta dacă și-ar reveni trei din patru-cinci jucători care traversează un moment slab. Eu sper să își revină toți jucătorii”, a spus Mihai Rotaru la emisiunea Digi Sport Special.

  • 11 apariții a adunat Ișfan în acest sezon, fără nicio realizare notabilă.
  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Alexandru Ișfan, potrivit Transfermarkt.

Sorin Cârțu l-a criticat pe Alexandru Ișfan

Sorin Cârțu (68 ani) l-a desființat pe Alexandru Ișfan în urmă cu câteva săptămâni. Rezervă în mai multe meciuri în acest sezon, fotbalistul a evoluat 32 de minute în duelul pierdut de Universitatea Craiova în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 1-2.

”Schimbările n-au adus nimic. Noi, care eram obișnuiți cu altceva. Altă dată a fost banca la meciul cu Petrolul, când citeai parcă îi preferai mai mult pe ăia de la bancă. Sunt și multe accidentări, asta e, să vedem.

Sunt în continuare dezamăgit și îmi pun întrebări vis a vis de Ișfan, cât de greșit s-a făcut acest transfer și dacă ar trebui să mai facă parte din echipa asta.

Poate băgat undeva, un schimb undeva… În orice caz, acolo trebuie gândit acolo un jucător care chiar să își pună amprenta. Pentru banii care s-au dat pentru acest jucător… Nu justifică nimic prestațiile pe care le are”, a declarat Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Etichete: transfer , universitatea craiova , mihai rotaru , ivaylo petev , alexandru isfan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”