Ianis Stoica / Foto: Sport Pictures

Exclusiv S-a plâns că nu joacă și ”nu mai are viață” la FCSB! Dică: ”A avut șansa lui, nu a profitat. Cei doi sunt peste el”

articol scris de Digi Sport
22.09.2022, 23:36
  • MEDIA: Digi Sport Special, luni, 18:00, DGS 1

  • MEDIA: Liga Digi Sport, luni, 14:30, DGS 1

Convocat la naționala U20 a României, care a pierdut în compania Cehiei, scor 1-2, Ianis Stoica (19 ani) a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport că este dezamăgit de faptul că a jucat foarte puțin în acest sezon la FCSB.

Prezent în platoul emisiunii Digi Sport Special, Nicolae Dică (42 de ani) a comentat situația lui Ianis Stoica și a lăsat să se înțeleagă că, cel mai probabil, tânărul atacant va pleca, sub formă de împrumut sau definitiv, de la FCSB în următoarea perioadă de mercato.

Nicolae Dică: ”Ianis Stoica a avut șansa lui, nu a profitat de ea. Rusu și Compagno sunt peste el”

S-a vorbit foarte mult despre el. Eu l-am adus la 14 ani la prima echipă. Eram la meci la juniori cu staff-ul și MM și l-am văzut pe el, juca mijlocaș dreapta. L-am întrebat cum îl cheamă pe copil, atunci am aflat că e băiatul lui Pompiliu Stoica. Am mers în birou și am spus că de mâine vreau să vină la echipa mare.

De atunci, a rămas aici și eu l-am și debutat. Îl cunosc foarte bine, am vrut să-l iau și la FC Argeș, dar s-a dus la Petrolul. Eu, când am venit la echipă, am început cu Ianis titular. A intrat apoi pe parcursul jocurilor. Nu a avut realizările pe care le așteptam de la el, apoi a venit concurența cu Rusu si Compagno, care sunt peste el în acest moment.

El trebuie sa se antreneze la 100% în fiecare zi și să dea totul, indiferent de cât joacă. A avut șansa lui, nu a profitat de ea, când i se va din nou, trebuie să arate că s-a greșit față de el. E valabil pentru orice jucător. Acum, nu mai avem cum să-l dăm împrumut. Trebuie să dea cel mai bun randament când va intra pe teren.

(...) Acum, n-are unde să plece, că nu mai are cum. Doar în iarna se poate întâmpla treaba asta, dar până atunci vom vedea ce randament va avea și vom decide. E păcat ca un jucător de 20 de ani să rămână la o echipă unde nu joacă măcar un procent de 70% din jocuri”, a declarat Nicolae Dică, la Digi Sport Special.

  • În acest sezon, Ianis Stoica a jucat în 12 partide, însă nu a reușit să marcheze. În sezonul trecut, Ianis Stoica a marcat de nouă ori și a contribuit de cinci ori decisiv pentru FCSB.

Ianis Stoica, supărat că nu joacă la FCSB. ”Nu-mi convine. Cu mine în teren, echipa a fost aproape de a câștiga titlul”

Fotbalistul roș-albaștrilor pare a fi ieșit din primul 11 în acest moment, mai ales după ce au venit Andrea Compagno (26 de ani) și Billel Omrani (28 de ani), motiv pentru care se simte dezamăgit.

Stoica le-a dat ușor peste nas celor de acolo și a spus că în sezonul trecut, cu el în teren, roș-albaștrii au fost aproape de a câștiga titlul.

”Nu e un pas în spate (n.r. - convocarea la naționala U20), pentru că este o mândrie să joci la orice națională. Am o mai mare experiență față de colegi și trebuie să-i ajut. Dar, până la urmă, da, lipsa jocurilor m-a adus aici”, a spus, în primî fază, Ianis Stoica despre convocarea la lot.

Chestionat despre situația de la echipa de club, atacantul a părut inițial că bate în retragere, dar mai apoi a lansat ofensiva: ”Nu amestec ce e la club cu ce este la națională. Nu știu ce să răspund.

Probabil am jucat mai prost la început de sezon. Dar și sezonul trecut tot la fel de prost am început, apoi mi s-a dat încredere și am revenit și am marcat goluri.”

Ianis Stoica: ”Asta am de făcut și asta voi face”

Ianis Stoica a dezvăluit și ce i-a spus Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei Ligii 1.

”Mi-a spus să mă pregătesc și să-mi aștept șansa. Asta am de făcut și asta voi face. Chiar dacă nu-mi convine, mai ales după sezonul trecut în care am rezolvat meciuri si am marcat goluri și echipa cu mine în teren a fost aproape de a câștiga campionatul.

Dar nu am ce face”, a mai spus Stoica. 

Etichete: nicolae dica , ianis stoica , jucator fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Lecție de curaj de la un copil de 14 ani. Cu mâna fracturată, și-a salvat prietenul de la înec: „Mi-am dat ghipsul jos și am sărit”

Lecție de curaj oferită de un copil de 14 ani din Sibiu. Băiatul, cu mâna în ghips, și-a salvat prietenul de la înec.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat

Decizia luată de UEFA în cazul lui Istvan Kovacs, la două zile după startul EURO 2024

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

”Adevărata luptă a rușinii”: imagini reprobabile! Prima dispută din România dintre un bărbat și o femeie, KO după NOUĂ secunde

Ce nebunie! Echipa calificată deja în optimile EURO 2024, după doar un meci? ”Una dintre favoritele clare”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum ar putea arăta primul 11 al României la meciul cu Ucraina de la EURO 2024! E posibilă o mare surpriză

ADIO, Real Madrid! Jucătorul a anunțat despărțirea: ”A venit momentul să ne luăm rămas-bun”

Exclusiv Notele după Serbia - Anglia 0-1! Ce a spus Ilie Dumitrescu la finalul meciului de la Gelsenkirchen: ”M-a impresionat”

A scris istorie la EURO 2024! Nu s-a mai întâmplat niciodată în ultimii 44 de ani: ”A dus recordul la un alt nivel”

Citeşte şi

Foto Primul transfer din ”era Nicolae Dică”. E dublu campion în SuperLiga

Oficial Nicolae Dică este noul antrenor al lui FC Argeș

PEROZ"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOWBlonda despre care Kevin Costner spune că e o "frumusețe incontestabilă" și "o mare actriță". Cum i-a întors ea complimentele

Surpriză în atacul României cu Ucraina la EURO 2024! Cum a câștigat Denis Drăguș bătălia titularizării citeşte ştirea pe Prosport.ro

Bianca Andreescu, tristă de ziua ei: a izbucnit în plâns după finală. "Bibi" a avut și un mesaj special pentru români VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime