Hervin Ongenda a devenit un jucător interesant pentru multe echipe din Liga 1

Iftime nu se joacă şi cere un milion de euro! Udinese a dat 5 milioane de euro pentru Gabi Torje

22.11.2018, 18:30
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Hervin Ongenda (23 de ani), fotbalistul celor de la FC Botoșani, a atras atenția asupra sa chiar dacă nu a avut realizări notabile în tricoul moldovenilor. Fotbalistul cu dublă cetățenie, congoleză și franceză, poate pleca în iarnă de la gruparea finanțată de Valeriu Iftime.

”Ongenda poate pleca de la Botoșani, dar nu pentru prestațiile pe care le-a avut la noi. Eu am spus de la început că Ongenda are nevoie de un an la Botoșani pentru a demonstra ce poate și mai apoi pentru a putea pleca la un alt club.

Dar, chiar și așa, Ongenda poate pleca de la noi doar pentru un milion de euro!”, a spus Iftime, la ProX.

Despre mijlocașul sosit în vara trecută la FC Botoșani s-a spus că este dorit de FCSB, CFR Cluj și U Craiova 1948, echipele care se luptă pentru titlul de campioană în acest sezon.

Ongenda e cel mai curtat fotbalist din Liga 1 şi e dorit și în Serie A

Reputatul jurnalist italian Gianluca DiMarzio este cel care a făcut anunțul. Acesta scrie că și alte două formații din Serie A, Spal și Udinese, ar fi interesate de serviciile lui Ongenda. Fotbalistul și-ar dori, însă, un transfer la AC Milan. În 2011, Udinese a mai făcut un transfer din Liga 1. În urmă cu 7 ani a plătit 5 milioane de euro pentru Gabi Torje, însă mutarea nu s-a dovedit una câştigătoare.

"Renașterea lui Ongenda abia a început. Fotbalistul care poate evolua pe orice post în ofensivă strălucește acum la FC Botoșani. Are două goluri și un assist, dar a contribuit la majoritatea reușitelor echipei sale. Acum e considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

Steaua, CFR și Craiova au bătut deja la ușa celor de la Botoșani pentru un transfer în ianuarie, dar visul fotbalistului este să joace în Serie A. Deja două echipe din Italia, Spal și Udinese, îl monitorizează îndeaproape.

În mintea lui Ongenda este Milanul lui Leonardo, fostul său director sportiv de la PSG.", scrie Gianluca DiMarzio.

Ongenda este descris elogios de către cei de la Fox Sports"Este cel mai bun fotbalist din Liga 1, un jucător cu adevărat inteligent și cu un talent înnăscut, mult peste medie"

În vârstă de 23 de ani, Hervin Ongenda a mai evoluat până acum la PSG, Bastia, PEC Zwolle și Murcia. El a bifat până acum 13 partide în Liga 1, în care a reușit două goluri și un assist. Ongenda are contract cu Botoșani până în 2020.

Cine este Hervin Ongenda, cel mai curtat fotbalist din Liga 1

Hervin Ongenda este un atacant de 23 de ani, cu o înălțime de doar 1,69 metri, care a trecut pe la PSG, acolo unde i-a avut colegi pe Ibrahimovic sau Cavani. În Ligue 1, Ongenda chiar a marcat un gol în 11 meciuri disputate, într-un meci cu Lorient, din 2015.

Ultima sa echipă înainte de a ajunge la Botoșani a fost Real Murcia, din liga secundă spaniolă, acolo unde a jucat doar 2 meciuri în ultimul sezon. Ongenda are chiar și selecții în echipele naționale U16, U17, U18, U19 și U21 ale Franței, marcând în total 10 goluri.

350.000 de euro e cota de piață a lui Ongenda

Etichete: program liga 1 , valeriu iftime , meciuri liga 1 , transferuri fcsb , hervin ongenda , meciuri fcsb , ongenda fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"

A fost alertă de vreme rea pe litoral. Mai multe plaje sunt inundate după ploile torențiale de ieri, iar termometrele arată 15 grade în Constanța. Chiar și în aceste condiții, stațiunile vor fi pline: zeci de mii de turiști sunt așteptați de hotelieri să ajungă la mare în această minivacanță.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Citeşte şi

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWSalma Hayek, despre momentul când ea și Penelope Cruz au crezut că o să-și piardă viața în timpul unei călătorii cu avionul: „Am putea să facem un film despre asta”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă