Mircea Rednic a împrumutat clubul Dinamo cu o sumă importantă de bani

S-a terminat "curăţenia de toamnă" la Dinamo! Doi jucători au scăpat "la mustaţă"

02.11.2018, 23:57
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Curăţenia de toamnă s-a terminat la Dinamo, cel puţin pentru moment. În direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Alexandru David, preşedintele clubului din "Ştefan cel Mare", a anunţat că Gomelt şi Katsikas rămân pentru moment pe poziţii.

Mircea Rednic a început o adevărată revoluţie de când a preluat formaţia alb-roşie. Lucrurile s-au precipitat odată cu meciul din optimile Cupei, când "câinii" au suferit o umilinţă fără egal în istoria recentă.

Astfel, după înfrângerea cu Csikszereda, Gheorghe Grozav, Kino Delorge și Teddy Mezague și-au reziliat contractele cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Lucrurile păreau că nu se vor opri aici, următorii pe lista neagră a lui Mircea Rednic fiind Tomislav Gomelt și Giorgios Katsikas. Doar că, pentru moment, nu se va lua nicio măsură împotriva lor, după cum a dezvăluit Alexandru David.

"Nu mai urmează nimeni, deocamdată. Ei sunt în evaluare. Iar dacă ei nu o iau constructiv... Nu vrea nimeni să scape de ei, dimpotrivă! Eu mi-aș dori din tot sufletul să demonstreze că au valoare. Băi, oameni buni, pentru voi, în primul rând! Că eu am ieșit și am spus tot timpul că mă umplu de ridicol, susținând astfel de aberații. Poate mi se trece cu vederea că spune lumea că nu mă pricep la fotbal. Dar vouă, care ați avea ceva de demonstrat, cum vi se pare situația asta? Demonstrați! Nu vrea nimeni să dea afară pe nimeni, dar sunt momente în care nu mai ai ce să faci", a spus David, la Digi Sport.

Hanca, "tras de urechi"

Un caz aparte îl reprezintă Sergiu Hanca, în trecut cel mai bun pasator al lui Dinamo. Perioada în care dădea assist după assist pentru colegii săi sunt de mult apuse, mijlocaşul de bandă fiind într-o eclipsă de formă prelungită. David nu înţelege atitudinea fotbalistului, mai ales că acestuia îi expiră în curând contractul. În astfel de situaţii, jucătorii se mobilizează şi mai mult, fie pentru a obţine o prelungire în condiţii avantajoase, fie pentru a primi alte oferte tentante, de la alte cluburi.

"Hanca este și el în ultimele luni de contract cu noi și sunt surprins, pentru că este un băiat pe care îl bănuiesc inteligent și ar trebui să se gândească pragmatic: 'Domne', și dacă nu-mi propun oamenii ăștia o prelungire a contractului, eu trebuie să trag cu atât mai tare, pentru ca atunci când termin contractul să se bată lumea pe mine'. Că, altfel, ți se termină contractul și ce faci?", a mai spus preşedintele roş-albilor.

Dinamo crede în Rednic

Dinamo a căzut în ridicol acum câteva săptămâni, când l-a schimbat pe Claudiu Niculescu după doar 13 antrenamente la cărma formaţiei. Rednic are două egaluri şi o înfrângere de când a preluat echipa, însă nu se va pune problema schimbării sale. Din contră, acesta a primit puteri sporite pentru a face o echipă competitivă.

El e responsabil pentru evaluarea fotbaliştilor, pentru cine va pleca în iarnă, dar este vioara întâi şi în privinţa fotbaliştilor care vor fi aduşi.

"Domnul Rednic are în acest moment mandat și sprijin total să salveze dacă mai poate fi salvat ceva. Dacă nu, să începem, încet-încet, să construim o echipă în perspectiva sezonului viitor. Dacă dânsul va constata că sunt jucători care nu vor depăși această evaluare până la iarnă, vom discuta la iarnă. Asta, în condițiile în care nu urmează meciuri în care vom fi luați un pic peste picior sau vor continua să își bată joc de noi. În aceste condiții, de acum încolo vom reacționa și noi.

În acest moment e rândul domnului Rednic să se ocupe de toate lucrurile. Diferența dintre cei dinainte și domnul Rednic este că, pe lângă că își asumă, la modul foarte concret, reușește să propună jucători interesanți, mult mai acceptabili ca şi condiții decât alții, din toate punctele de vedere. Indiferent ce se va întâmpla, domnul Rednic va rămâne", a explicat David.

Etichete: dinamo , transferuri dinamo , rednic dinamo , dinamo transferuri , dinamo rednic , dinamo curatenie de iarna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexandru Băluță l-a ”înțepat” pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova - FCSB. De ce este dezamăgit

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”