Andrei Vlad va mai primi șanse de a mai apăra la FCSB, susțin oficialii clubului

”Să plece urgent de la Steaua! Nu duce presiunea”. Mesaj pentru Andrei Vlad, din partea unui dinamovist

12.09.2018, 18:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Andrei Vlad (19 ani) a trecut cu bine peste ”furtuna” pricinuită de gafele pe care le-a comis în returul dintre FCSB și Rapid Viena, scor 2-1, meci în urma căruia roș-albaștrii au fost eliminați din Europa. Absolut întreg staff-ul tehnic și administrativ al vicecampioanei, în frunte cu Gigi Becali, a sărit în apărarea tânărului goalkeeper, dar sunt tot mai multe voci din fenomen care susțin ideea că tânărul fotbalist ar trebui să plece de la gruparea bucureșteană.

”Mi se pare că va trebui să plece de la Steaua urgent! Trebuie să meargă la o echipa din Liga 1 și să joace un an sau doi meci de meci. Andrei este un jucător care nu duce presiunea. Și eu am fost tânăr, și Lobonț, Stelea, Prunea și Tene. Dar aveam alt caracter! Nu ne copleșea emoția!”, a spus Cristi Munteanu, fostul portar al lui Dinamo pentru Pro Sport Live.

”Babicu” a observat care este cea mai mare problemă a lui Vlad acum și tocmai de aceea i-a transmis un mesaj public acestuia. ”Sunt convins că și el va depăși acest lucru mergând la altă echipa unde i se va coborî presiunea de pe umeri. Toată lumea din jurul lui și-a pierdut încrederea în el.”

Următorul meci al FCSB este la Cluj, cu CFR, în etapa a 8-a a Ligii 1, duminică 16 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Meciul va fi redat în format LIVE VIDEO&TEXT și pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Și Victor Pițurcă spune că cei de la FCSB s-au grăbit când au mizat foarte mult pe ”Messi al portarilor”, cum a fost el alintat de către Gigi Becali. ”Când a plecat de la Craiova, m-am interesat de el și gata. Era pe la echipa a doua. Nu cred că este un portar de FCSB, dar poate să joace la o echipă fără presiune pentru a crește în valoare. Pentru FCSB, a nu avea un al doilea portar de valoare, a fost o mare greşeală”, a declarat fostul jucător şi antrenor al Stelei la "Fotbal Club", la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: cristi munteanu , fcsb , andrei vlad , andrei vlad fcsb , andrei vlad presiune


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă