Exclusiv Şanse mici să se facă! Motivele pentru care Rotariu refuză să se întoarcă în Liga 1

15.11.2018, 13:17
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Şansele ca Dorin Rotariu să vină la FCSB sunt mici, chiar dacă Becali şi-a exprimat aseară optimismul cu privire la transfer. Jucătorul nu e deloc încântat de spectrul revenirii în Liga 1, iar pretenţiile lui Brugge sunt deocamdată prea mari pentru bugetul patronului roş-albaştrilor.

Deşi ieri toată presa a vuit pe seama iminenţei venirii fostului dinamovist sub comanda lui Dică, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt în acest moment mici.

Împrumutat de belgieni la Alkmaar, Roti se înţelege excelent cu John van den Brom, tehnicianul olandezlor. În ultima vreme internaţionalul nostru a trecut peste accidentări şi a început să joace, iar antrenorul e foarte mulţumit de el. De altfel, tehnicianul vorbeşte foarte mult cu Roti despre ceea ce trebuie să facă pentru a creşte în valoare, iar mijlocaşul ofensiv apreciază relaţia. În aceste condiţii, o revenire în Liga 1 ar fi un mare pas înapoi, chiar dacă FCSB îi oferă perspectiva evoluţiei în cupele europene.

Dincolo de dorinţa fotbalistului de a demonstra în fotbalul mare, sunt diferenţe mari între cerere şi ofertă. Suma pe care belgienii o vor în schimbul lui Roti e prea mare, independent dacă Becali îl va vinde pe Gnohere sau, mai nou, pe Man. În condiţiile în care oficialii lui Brugge nu vor scade drastic suma dorită, Gigi e în imposibilitatea de a cheltui atât de mult pe un jucător.

2 milioane de euro susţine presa belgiană că ar vrea Brugge pentru fotbalistul român. Becali nu concepe să dea mai mult de un milion de euro, astfel că diferenţele sunt mari.

"Nu am terminat negocierile, dar mai degrabă, da, vine. Nu vreau să spun mai mult. Când nu mai vreau un jucător, dau de la mine 100.000 ca să plece. Ei, dacă nu îl mai vor, trebuie să ceară jumătate de preț. Nu pot spune mai multe, poate nu le convine. Dacă vă spun eu ce și cum, va trebui să dau mai mult cu 200-300.000. Eu încerc să spun adevărul", a declarat Gigi Becali în direct la Digi Sport.

Etichete: rotariu , rotariu fcsb , transfer fcsb rotariu , transfer rotariu fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Sergiu Hanca a ratat un penalty!

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”