Cârţu anunţă că Becali îi ordonă schimbările lui Dică

"Schimbările de la Iaşi sunt ale lui Becali. Vă spun sigur!". Dezvăluirea făcută de un fost antrenor al Stelei

10.05.2018, 18:37
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali face schimbările la FCSB şi în mandatul lui Nicolae Dică. De acest lucru este sigur şi Sorin Cârţu, fostul antrenor al roş-albaştrilor. Tehnicianul e sigur că mutarea făcută la pauza meciului de la Iaşi (0-1) a fost comandată de finanţator. Atunci, Budescu şi Pintilii au fost înlocuiţi de Teixeira şi Nedelcu.

"Cele două schimbări din minutul 46 sunt ale lui Becali, asta vă spun sigur. Orice antrenor şi-ar dori să-l aibă pe Budescu până la final pe teren, pentru că îţi poate decide meciul oricând, fix cum s-a întâmplat cu Iaşi în meciul tur.

În perioada în care eram eu, vorbeam cu Becali înainte de meci sau după meci. Cele mai multe discuţii le aveam pentru Dică.

Întotdeauna mă întreba de ce joc cu el, îmi zicea să nu-l mai bag, că oricum îl dă afară în vară. Dar îl foloseam, că era important, ţinea echipa”, a spus Cârţu, la PRO X.

Gigi Becali a recunoscut că a comandat schimbările şi echipa Stelei în sezonul 2014-2015, atunci când antrenor era Costel Gâlcă, iar finanţatorul se afla în închisoare.

"Dacă nu eram eu şi nu mă băgam eu, se alegea praful. La ora 11, se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă. Şi din puşcărie comandam, tot.

Lui Gâlcă, despre care spuneţi voi că are mare personalitate. Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie. Nu s-a respectat şi îl lăsa pe Latovlevici cum am spus eu, ne calificam şi în Liga Campionilor", a dezvăluit Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Totuşi, Becali a ţinut să precizeze că de când Nicolae Dică e antrenor la FCSB, nu s-a implicat în alcătuirea echipei de start şi nici nu a comandat schimbările.

CSU Craiova - FCSB, programat în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, se va juca luni, 14 mai, de la ora 20:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Etichete: becali , dica , budescu , fcsb , becali fcsb , dica becali , schimbari becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

”Situația este acum foarte clară”. Concluziile lui Thomas Tuchel, după Bayern - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”