Gigi Becali, sfătuit de Helmut Duckadam

Se cer măsuri de austeritate la FCSB: "Nu se justifică!" Ce trebuie să facă Gigi Becali în relația cu Bogdan Andone

17.06.2019, 13:34
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Gigi Becali (60 de ani) a surprins pe toată lumea când a decis să îl numească pe Bogdan Andone antrenor principal la FCSB. Actualul tehnician al roș-albaștrilor se află la prima experiență ca "principal" în Liga 1.

Bogdan Andone și-a aflat deja obiectivele. Calificarea în grupele Europa League, dar și câștigarea titlului și a Cupei României. În cazul în care FCSB nu se va califica în grupele Europa League, Bogdan Andone riscă să fie demis.

Președintele de imagine al celor de FCSB, Helmut Duckadam, e de părere că Gigi Becali ar trebui să îi acorde sprijin lui Bogdan Andone, mai ales în prima parte a mandatului.

"Nu l-am cunoscut (n. r. - pe Bogdan Andone). Indiferent de antrenor, că e Mourinho, că e Guardiola, cred că ambele părţi trebuie să se ajute. Dacă nu eşti ajutat... Cred că Bogdan Andone are o şansă. Dacă va avea rezultate în primele jocuri, mai ales în preliminariile Europa League cred că va prinde încredere. Dacă nu, asta e soarta unui antrenor", a declarat Duckadam pentru Prosport.

Helmut Duckadam, sfat pentru Gigi Becali: "Nu se justifică aceste salarii"

Helmut Duckadam e de părere că Gigi Becali face o eroare în momentul în care le dă salarii mari jucătorilor. Mai mult, Duckadam spune că cele mai bune performanțe s-au făcut în momentul în care nivelul salarial era plafonat la 10.000 de euro. 

Gigi Becali plătea 70.000 de euro pe lună degeaba. FCSB a avut în ultima parte a sezonului trei jucători pe care patronul i-a plătit fără să evolueze, deși nu erau accidentați. Este vorba despre Adrian StoianRaul Rusescu și Florentin Matei. Salariile acestora împreună făceau 70.000 de euro, pe lună.

Lider în topul salariilor de la FCSB era Adrian Stoian. Mijlocașul venit din Italia primea 30.000 de euro pe lună. Acesta era urmat de atacantul, Raul Rusescu. "Caviarul" avea un salariu de 25.000 de euro pe lună. Celalalt jucător pe care Becali l-a plătit degeaba, după cum zicea chiar el, este Florentin Matei. Salariul acestuia era de 15.000 de euro pe lună

"Au fost transferuri nereuşite din ultima perioadă. Au fost 7-8 jucători aduşi gratis cu salarii mari şi care nu au ajutat echipa, iar cheltuielile au fost mari. Se încearcă să nu se mai rişte. Cu toate că vedem momentul în care a fost criza, iar patronul a îngheţat salariul la 10,000 de euro, iar atunci s-a luat campionatul. Nu se justifică aceste salarii mari, pentru nivelul campionatului românesc salariile sunt foarte mari", a mai spus Duckadam.

Gică Hagi, același sfat pentru Becali

Gică Hagi i-a adus aminte lui Gigi Becali că performanțele cele mai mari le-a obținut în momentul în care plafonul salarial la FCSB era de 10.000 de euro

"Sută la sută trebuie să o facă pentru că jucătorii trebuie să fie motivaţi. Primă de instalare, bani mulţi, ce e asta? Dacă aş plăti eu 20.000 (n.r. euro pe lună) intru în Liga Campionilor. Dacă nu intru, îmi rup carnetul. Atenţie, Gigi, când ai făcut performanţe mari, aveau 10.000 de euro toţi", a declarat Hagi.

"Dacă te duci şi la dai bani mulţi, se duc la Bucureşti şi le dai bani mulţi cum le dă Gigi, salarii mari, şi atunci nu i-ai provocat, nu i-ai motivat. Oamenii mai dorm din când în când. Eu le dau jumate-jumate. La mine e salariu fix, plus bonusuri şi cu bonsuri poţi să iei de două ori, de trei ori mai mult.

Nu iei banii înainte, ci după performanţă, de aceea merg lucurile la mine, pentru că am un fix. De două ori Ianis a luat mai mult, tot ce e bonus, a luat tot. Aşa câştigi bani mulţi, dar produ-mi, că trebuie să-mi produci. Dacă nu produci ca jucător... Ce, am doar drepturi? Nu ai doar drepturi, ai şi obligaţii", a mai precizat Gică Hagi.

Etichete: gigi becali , helmut duckadam , bogdan andone , salarii fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”