Cosmin Frăsinescu, în meciul cu Chindia, apariția cu numărul 400 în Liga 1 / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Se conturează primul transfer al FCSB-ului din această vară: "Merită tot sprijinul nostru pentru a merge la mai bine"

articol scris de Octavian Vasilescu
30.06.2020, 17:38
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

VIDEO Astra - FCSB 3-2. Finanțatorul vicecampioanei, Gigi Becali, a reacționat dur după înfrângerea de la Giurgiu și a anunțat că vrea să transfere cât mai mulți fotbaliști în această vară.

După ce Bogdan Planic a refuzat să mai joace pentru FCSB și a cerut rezilierea contractului, iar Andrei Miron nu a impresionat, Gigi Becali a anunțat că pe lista sa se află Cosmin Frăsinescu, de la Poli Iași.

Cosmin Frăsinescu a intrat pe lista lui Gigi Becali: "Merită tot sprijinul nostru pentru a merge la mai bine"

Președintele formației din Copou, Ciprian Paraschiv, a vorbit despre o eventuală plecare a veteranului: "Eu cred că Frăsi (n.r Cosmin Frăsinescu) este cel mai bun fundaș central din Liga 1. Nu știu cât de serioasă este intenția domnului Becali, cert este că Frăsi merită tot sprijinul nostru pentru a merge la mai bine, dacă va fi cazul.

Eu mi-l doresc să mai joace la Iași încă doi-trei ani, este căpitanul din teren și din afara terenului cu care Poli se mândrește. Este un profesionist 100%, o pot confirma după modul în care îl văd că se pregătește la antrenamente", a spus Ciprian Paraschiv, pentru Digi Sport.

Cosmin Frăsinescu are 400 de meciuri în Liga 1

Ajuns la 35 de ani, Cosmin Frăsinescu a bifat, sâmbătă, meciul cu numărul 400 în Liga 1. Poli Iași a învins Chindia Târgoviște, scor 2-0, iar căpitanul Frăsinescu a fost omul meciului la apariția cu numărul 400 pe prima scenă.

  • Cosmin Frăsinescu a debutat în Liga 1 în urmă cu 16 ani, pe 9 mai 2004, într-un meci Gloria Bistrița - Steaua 0-2.
  • Ionel Dănciulescu este lider all-time în clasamentul prezențelor în Liga 1, cu 515 jocuri.

"Sunt fericit că am ajuns la 400 de meciuri în Liga 1, e o bornă importantă, dar cel mai mult îmi doresc să las Poli Iași în prima ligă. Iau meci cu meci și vom vedea unde mă voi opri", a spus Frăsinescu, după meciul cu numărul 400 în Liga 1.

Gigi Becali anunță primele transferuri, după dezastrul din play-off

Iulian Cristea și Andrei Miron l-au dezamăgit pe Gigi Becali în meciul cu Astra, astfel că patronul FCSB anunță noi transferuri: ”Chiar dacă vând toată echipa, doi fundași centrali tot iau în iarnă sau acum, în vară. Nu știu sigur pe cine, dar iau din România. Poate Frăsinescu, de la Iași. Oricum toți sunt mai buni decât ai noștri”, a anunțat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

După înfrângerea cu Astra, FCSB a ajuns pe locul 4 în clasamentul competiției interne, fiind depășită de formația antrenată de Bogdan Andone. Vicecampioana se află la opt puncte de Craiova și la nouă de liderul CFR Cluj și vor întâlni, runda viitoare, FC Botoșani, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

VIDEO Rezumatul partidei Astra - FCSB 3-2

Etichete: video liga 1 , cosmin frasinescu , gigi becali fcsb , ciprian paraschiv , mercato 2020 , presedinte poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după meciul în care Parma a câștigat titlul în Serie B

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

Video Gigi Becali știe deja cu cine se va bate FCSB-ul la titlu în sezonul următor

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”