Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo / Foto: Captură Digi Sport

Se dezic șefii lui Dinamo de Cosmin Contra? Pe cine vor să aducă spaniolii + reacția lui Ioan Becali

articol scris de Digi Sport
15.11.2020, 08:47
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO Dinamo - Astra 1-1 | Dinamo nu arată deloc bine, deși au fost aduși fotbaliști cu background în CV-uri. Creditul lui Cosmin Contra pare a se fi încheiat deja, după cele mai recente zvonuri care parvin dinspre acționariatul clubului.

Șefii spanioli par tentați acum să arunce în luptă ultima ”armă”, un antrenor spaniol, pe care l-au avut în grafic de la început. Și Ioan Becali, un apropiat de-al roș-albilor a precizat încă de ieri dimineață că ”Guriță” ar trebui să plece dacă nu va câștiga nici restanța cu giurgiuvenii.

Pablo Cortacero a negociat de la început cu actualul antrenor Cosmin Contra, dar a avut și o variantă de rezervă. În 2018, pe vremea când intenționa să cumpere clubul Almeria, Cortacero voia să-l pună antrenor pe Jose Luis Oltra (51 de ani), care în prezent este liber de contract.

Numele lui Oltra a mai fost ”vânturat” în ultima perioadă, ca și cum i s-ar fi arătat mereu pisica lui Contra.

Ce a spus Ioan Becali despre Cosmin Contra și Dinamo

Ioan Becali, cunoscut mai mult sub apelativul ”Giovanni”, a povestit sâmbătă dimineață la Digi Sport Matinal, ce i-a transmis Contra într-o discuție telefonică privată, în urmă cu doar câteva zile.

”Contra, în ultima convorbire, mi-a spus că e convins că a fost păcălit, că totuși, dacă mai există o șansă din punct de vedere sportiv, el nu vrea să plece pentru că vrea să salveze echipa, că nu e un laș, și că mai are o speranță.

Eu, în locul lui Contra, dacă nu reușesc să redresez situația sportivă, aș pleca. Nu devine un laș că lasă Dinamo, dar concluzia ar fi că nici Contra nu poate să salveze Dinamo din punct de vedere sportiv. Chiar cu acești jucători plătiți regește. Atunci stau și mă întreb, de ce Dinamo nu a încercat cu proprii jucători, poate nu era aici", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Cine este Jose Luis Oltra, antrenorul spaniol aflat în relații bune cu Pablo Cortacero

Jose Luis Oltra, care este născut la Valencia, a devenit liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu cei de la Racing Santander, echipă retrogradată în Liga 3 de pe ultima poziție.

Jose Luis Oltra a petrecut în medie un an la fiecare echipă pe care a antrenat-o. Cel mai mult a stat la CD Tenerife, între 2007 și 2010. Sistemul favorit al spaniolului este 4-2-3-1.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - Astra 1-1

Etichete: cosmin contra , antrenor dinamo , jose luis oltra , pablo cortacero , dinamo astra 1-1 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”