Denis Ciobotariu, la FC Voluntari / Foto Facebook - FC Voluntari

”Se supără soția”. Liviu Ciobotariu a explicat cum va gestiona relația cu fiul său, Denis, la FC Voluntari

articol scris de Digi Sport
05.01.2022, 22:22
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Denis Ciobotariu este primul transfer făcut de FC Voluntari, revelația Ligii 1, în această perioadă de mercato.

Stoperul de 23 de ani a fost împrumutat de la CFR Cluj de FC Voluntari, unde va fi antrenat de tatăl său, Liviu.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Liviu Ciobotariu a explicat cum va gestiona relația cu Denis, la FC Voluntari

În cadrul unei conferințe de presă, Liviu Ciobotariu a explicat că Denis nu va beneficia în niciun caz de tratament preferențial, ba chiar din contră, și nu se va feri să-l lase pe banca de rezerve, chiar dacă se va ”supăra” soția.

L-am transferat pe Denis Ciobotariu de la CFR Cluj, nu pe băiatul lui Liviu Ciobotariu de la Voluntari. În momentul în care intru pe poarta stadionului, toţi jucătorii sunt egali, toţi sunt copiii mei şi îi tratez la fel pe toţi.

Este clar că pentru Denis va fi o presiune în plus, pe care trebuie să şi-o asume. În primul rând, pentru că a venit la această echipa şi trebuie să demonstreze că poate să prindă lotul sau poate chiar să joace în primul '11'. Dar totul va depinde numai de el.

Sunt puţin mai liniştit, sincer, pentru că de fiecare dată când jucam împotria lui Denis... Soţia mea avea emoţii mari, că ea îşi dorea mai mult să câştige Denis decât să câştig. Eu, pentru că este copilul meu şi din punctul ăsta de vedere sunt liniştit. Acum soţia nu mai are emoţii la jocurile noastre.

Se supără soţia, se supără... Aici am spus-o, ai intrat pe poarta stadionului... Este jucătorul Denis Ciobotariu de la Voluntari. Nu se pune problema, va fi tratat că toţi ceilalţi jucători. Dacă va merita şi consider că poate să joace la această echipă, va juca”, a spus Liviu Ciobotariu.

Denis Ciobotariu, prima reacție după transferul la FC Voluntari

Denis Ciobotariu a vorbit, la rându-i, despre mutarea la FC Voluntari și colaborarea cu tatăl său.

Numărul 13 nu pot să zic că e numărul meu norocos, pentru că nu cred în noroc, în superstiţii, însă e numărul care îmi place cel mai mult. E puţin dificil, pentru că va zic sincer ... La început voiam să exclud varianta Voluntari, tocmai din motivul ăsta, pentru că e o situaţie în care se pune o anumită presiune pe mine în primul rând.

În plus, pentru că totul este interpretabil, dar am ales pentru locul în clasament, pentru că e un club serios, că vreau să mă bat la play-off şi sperăm să intrăm în play-off.

Pentru mama e un motiv de linişte în plus, mi-a zis şi ea că se uită doar la un meci acum, nu se mai uită la două, adică e doar o emoţie. Cred că o să fie mai agresiv cu mine şi la noi întotdeauna a fost o relaţie strict profesională, când a fost vorba de fotbal. Inclusiv când am fost adversari, la fel, nu vorbeam, eu îmi doream să îl bat, el îşi dorea să mă bată pe mine”, a spus Denis Ciobotariu.

Etichete: liviu ciobotariu , denis ciobotariu , transferuri fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Video După 25 de mintue de coșmar, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală

Postecoglou nici nu vrea să audă de Drăgușin! Varianta surpriză pregătită pentru apărarea lui Spurs

500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”

Citeşte şi

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOWAlec Baldwin, adevărul despre dependența de cocaină: „O consumam la fel de des cum beam cafea”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o vacă refuză să fie hrănită de soția unui bărbat. Reacția femeii a devenit virală: „Nu știu de ce nu vrea”