Pablo Cortacero / Foto: Facebook @FCDinamoOfficial

Semnal de alarmă la Dinamo. Pablo Cortacero ar putea avea în "mâini" o decizie importantă. "Da, este adevărat"

articol scris de Digi Sport
21.02.2022, 12:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Un anunț care le dă fiori faniilor dinamoviști a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, și anume acela că Pablo Cortacero ar putea să revină în club.

Spaniolul ar putea să fie omul care aduce un nou administrator special, asta dacă Iuliu Mureșan pleacă de la echipă.

Semnal de alarmă la Dinamo. Cortacero ar putea avea în "mâini" o decizie importantă

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a explicat de ce a insistat pentru ca Iuliu Mureșan să rămână la echipă.

Reprezentatul firmei care se ocupă de insolvanța echipei, RTZ&Partners, spune că dacă pleacă Mureșan de la Dinamo, atunci Pablo Cortacero ar putea să fie cel care numește un înlocuitor.

"Este o concluzie logică, de bun simț, nu trebuie să aibă cunoștințe de drept și legea insolvenței că să fie trasă. Dacă Iuliu Mureșan ne-ar spune adio mâine, foarte posibil ca noul administrator special să fie numit de Pablo Cortacero, fiindcă are majoritate în AGA.

Vă dați seama principalul motiv pentru care am insistat că domnul Mureșan să nu plece, a înțeles, era dezamăgit și umilit, și-a asumat să continue în niște condiții destul de vitrege pentru propria persoană, totuși pentru a nu ne întoarce într-o perioadă de tristă amintire", a spus Răzvan Zăvăleanu, conform Radiodinamo1948.

Se întorc spaniolii la Dinamo?! Ce mesaj i-a trimis Pablo Cortacero lui Răzvan Zăvăleanu

Spaniolii au promis investiții mari la Dinamo, însă aceștia, în frunte cu Pablo Cortacero, nu s-au ținut de cuvânt și nu au virat niciun ban în contul ”câinilor”.

Răzvan Zăvăleanu a explicat că, deocamdată, acționarii spanioli de la Dinamo nu au nicio putere atât timp cât clubul se află în insolvență.

Totuși, administratorul judiciar de la Dinamo a dezvăluit faptul că, deși spaniolii s-au făcut nevăzuți în ultima perioadă, Pablo Cortacero i-a trimis un mail în care i-a explicat că își dorește să ajute Dinamo și va reveni în România pentru a putea contribui la redresare situației ”câinilor”.

Lotus, DDB, FC Dinamo și domnul Cornel Dinu. Spaniolii sunt Lotus. Societatea care deținea acțiuni la Dinamo a fost vândută. Nu știu dacă mai e coafor, ne-au coafat alții pe noi în prima parte a campionatului. Nu am mai auzit nimic despre spanioli din luna octombrie sau noiembrie de când am primit ultimul mail de la Cortacero. Nu fac nimic dacă ei vând acțiunile. Activitatea Adunării Generale a Acționarilor este suspendată prin lege. Obligația noastră e să ne ocupăm de reorganizare.

Acționarii nu au niciun fel de atribuții, nu au niciun fel de puteri. Când societatea va ieși din reorganizare, este altă discuție. Nu facem ce vrem, facem ce vor creditorii. DDB-ul este primul creditor. Spaniolii nu s-au înscris la masa credală. Era vorba de o sumă de 550 de mii de euro care a fost cumva introdusă în club. Nu există niciun contract, doar un virament bancar. Nu s-au înscris la masa credală pentru recuperarea banilor.

Mi-a scris Cortacero două mailuri. Mi-a spus că s-a vorbit foarte urât despre el și nu e adevărat ce se vehiculează în legătură cu intențiile sale față de Dinamo și că e gata să vină să ajute Dinamo. Eu încă aștept lucrul ăsta”.

Etichete: iuliu muresan , ddb , pablo cortacero , razvan zavaleanu , dinano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”Milioane de euro și Dinamo e la retrogradare. Nimeni n-a mai cheltuit atât”. Nemulțumirea acționarilor

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă