Fotbaliștii celor de la Sepsi / Foto: Sport Pictures

Video Sepsi - Botoșani 5-2. Covăsnenii se distrează cu ultima clasată și câștigă după 6 înfrângeri consecutive

articol scris de Digi Sport
23.10.2023, 19:50
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Sepsi a reușit să o învingă pe FC Botoșani, scor 5-2, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga României.

Sepsi - Botoșani 5-2. Covăsnenii se distrează cu ultima clasată și câștigă după 6 înfrângeri consecutive

Sepsi a condus de două ori în prima repriză prin golurile marcate de Benzar (autogol) și Isnik Alimi, însă de fiecare dată Botoșani a reușit să egaleze prin David Gabriel și Eduard Florescu. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În cea de-a doua repriză, moldovenii nu au mai ținut pasul, iar în minutul 47 Aganovic a făcut 3-2. Covăsnenii și-au dublat avantajul prin Alimi, iar Ion Gheorghe a stabilit scorul final, în minutul 85, printr-un șut de senzație. 

  • FC Botoșani rămâne fără victorie după 13 etape, în timp ce Sepsi a câștigat pentru prima dată în ultimele șapte etape.  

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - Botoșani 5-2 


Ambele formații traversează o perioadă extrem de grea. Sepsi a adunat 6 înfrângeri consecutive în campionat și ocupă locul 13, cu 12 puncte. De partea cealaltă, FC Botoșani este singura formație din Liga 1 fără victorie în acest sezon. Moldovenii sunt pe ultima poziție cu 6 puncte.

Duelul de la Sfântu Gheorghe poate fi decisiv pentru ambii antrenori. Laszlo Dioszegi a declarat la Digi Sport că ”e bai dacă Sepsi ajunge la 7 eșecuri la rând” și a lăsat să se înțeleagă că e probabil să se despartă de Liviu Ciobotariu, în timp ce Valeriu Iftime a lăudat metodele lui Dan Alexa, dar a atenționat că doar rezultatele îl țin în funcție.

Cele două echipe s-au întâlnit de 17 ori pe prima scenă a fotbalului românesc. Sepsi s-a impus în 4 rânduri, 7 victorii le-au aparținut celor de la Botoșani și 6 jocuri s-au încheiat la egalitate.

  • Safranko este golgheterul covăsnenilor, cu 3 reușite, iar Florescu este cel mai bun marcator al lui FC Botoșani, cu 4 goluri.

Liviu Ciobotariu a întâlnit de 14 ori gruparea din Moldova, din postura de antrenor: 6 succese, două remize și 6 eșecuri. În schimb, Dan Alexa s-a duelat în două meciuri cu Sepsi, ambele pierdute de tehnicianul în vârstă de 43 de ani.

Cei doi antrenori s-au confruntat în 4 rânduri: 3 victorii Ciobotariu și una Alexa.

Sepsi - Botoșani | LIVE VIDEO, 18:00, DGS 1. Ambii antrenori sunt ”cu sabia deasupra capului”

Nu știm ce o să fie în viitor, dar în momentul de față are susținerea noastră și sperăm că vom reuși să o învingem pe FC Botoșani și să ne revenim.

Dacă nu câștigăm, e bai. Nu e un ultimatum, dar vă dați seama, dacă ajungem la 7 înfrângeri consecutive, va fi o mare problemă. Nici noi nu știm ce se întâmplă. Nici antrenorii, nici jucătorii nu știu”, a declarat Dioszegi, la emisiunea Liga Digisport, după Poli Iași - Sepsi 1-0.

Alexa? Am rămas surprins de el ca om și ca antrenor, dar trebuie să văd și rezultatele. Eu cred că poate, că am ales bine, dar totul depinde de rezultate până la urmă, asta e viața antrenorilor.

Nu găsesc o listă a antrenorilor cu licență Pro care să fie promovată, la care să am acces mereu, să văd care e pregătirea, mereu se duce vorba din gură în gură prin impresari”, a declarat Valeriu Iftime.

Etichete: dan alexa , liviu ciobotariu , sepsi botosani , etapa 13 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Farul - Univ. Craiova 3-2, ACUM, în direct la DGS 1. Oltenii revin în meci

Decizie greu de înțeles la Bayern, la două luni după ce a anunțat despărțirea de Thomas Tuchel

Avertisment pentru Ianis Hagi. ”Vor fi multe schimbări”. Care este planul antrenorului

Exclusiv Ilie Dumitrescu ”i-a făcut praf” pe fotbaliștii lui FCU Craiova: ”Îți trebuie antrenor sau e de educație?”

Citeşte şi

Dan Alexa a retrogradat în Liga 3, la o lună după ce a fost numit antrenor principal

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Ultrașii radicali din Peluza Sud ’97, derapaj morbid împotriva lui Adrian Mititelu, după ce FC U a retrogradat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep revine pe zgură după 2 ani. La ultimul meci a făcut atac de panică. Ora de start citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”