Sepsi - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Video Sepsi – Dinamo 2-1. Storck i-a stricat debutul lui Kopic! "Dublă" pentru Ștefănescu

articol scris de Digi Sport
04.12.2023, 21:53
  • Fotbal Feminin: România - Bulgaria, vineri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, vineri, 21:30, DGS 1

Sepsi s-a impus cu scorul de 2-1 în fața lui Dinamo, în ultimul meci disputat în etapa cu numărul 18 din SuperLiga.

Sepsi – Dinamo 2-1. Continuă criza pentru oaspeți

Aflați la primele lor meciuri pe banca noilor echipe, Bernd Storck și Zeljko Kopic au vrut să arate de ce sunt în stare. Sepsi a deschis repede scorul, în minutul 11, după golul superb marcat de Marius Ștefănescu, care l-a lobat frumos pe portarul lui Dinamo.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Același Ștefănescu a mai marcat și în minutul 30, după ce a profitat de o aglomerație în careul lui Dinamo. Actul secund a început cu formația oaspete în atac, iar elevii lui Kopic au redus din diferență prin Gregorio.

Până la final, Sepsi și Dinamo au mai avut câte o ocazie mare. Mai întâi, Safranko a ratat dintr-o poziție ideală, în minutul 68, iar Gregorio nu a știut să profite de o șansă mare, în minutul 73.

În urma acestui rezultat, Sepsi este pe locul 10 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 15, cu 10 puncte.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - Dinamo 2-1

Sepsi - Dinamo 2-1

La Sfântu Gheorghe se întâlnesc două echipe aflate în criză, care și-au schimbat recent antrenorii. Bernd Storck i-a luat locul lui Liviu Ciobotariu pe banca celor de la Sepsi, iar Zeljko Kopic l-a înlocuit pe Ovidiu Burcă la cârma lui Dinamo. Ambii speră să debuteze cu dreptul în SuperLigă, însă niciuna dintre formații nu traversează o formă bună.

Sepsi, ocupanta locului 12, cu 20 de puncte, a obținut doar două puncte în ultimele 3 jocuri de campionat, în timp ce Dinamo nu a mai câștigat în Liga 1 de la mijlocul lunii august. ”Câinii” sunt penultimii, cu 10 puncte.

Sepsi și Dinamo s-au duelat de 15 ori la nivelul primei ligi: 7 victorii în dreptul covăsnenilor, 4 remize și 4 succese pentru Dinamo. Pe terenul grupării din Sfântu Gheorghe nu s-a înregistrat niciun egal în cele 6 confruntări directe. Fiecare dintre echipe s-a impus de 3 ori.

Safranko și Alimi sunt golgheterii covăsnenilor, cu câte 4 reușite, în timp ce Gregorio este cel mai bun marcator al lui Dinamo, cu 3 goluri.

Sepsi - Dinamo | LIVE VIDEO, ora 20:00, DGS 1. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu Sepsi

Vreau să schimb în bine mentalul acestor jucători. Nu vreau să vorbesc despre mine. Dacă nu crezi în meseria asta, nu te mai apuci de ea. Pentru mine, cel mai important este să rămânem în prima ligă.

Trebuie să câștigăm fiecare meci. Nu e ușor. Oamenii înțeleg ce este Dinamo. Vreau să văd jucătorii cum vor reacționa în aceste meciuri. Vom face analize împreună. Vom vedea ce e mai bine pentru club.

Știu (n.r. că a venit Bernd Storck la Sepsi). Și el are idei noi. Noi trebuie să fim pregătiți pentru toate opțiunile. M-am uitat la câteva meciuri. Vrem să găsim cele mai bune decizii în aceste zile.

Nu vreau să vorbesc despre mine. Foarte mulți jucători au lucrat cu mine și au spus că am scos maximum de la ei”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă de prezentare la Dinamo.

Sepsi - Dinamo | LIVE VIDEO, ora 20:00, DGS 1. Bernd Storck revoluționează totul la Sepsi

Storck a trecut la măsuri extreme imediat după numirea la Sepsi. Astfel, de acum înainte, în vestiarul covăsnenilor nu vor mai fi tolerate ”bisericuțele” și nici protestele, iar pentru asta jucătorii vor mânca împreună în cantonament. Va fi o măsură menită a crea un singur grup. În plus, jucătorii nu vor mai avea voie cu telefoanele la stadion.

”Jucătorii s-au mirat când a vorbit domnul Storck cu ei și le-a spus că se schimbă radical lucrurile. Și antrenamentele... În fiecare dimineață, trebuie să vină jucătorii și să mănânce împreună, deci e vorba despre prânz și cină, nu va mai fi ca până acum.

Ca să nu se mai ducă unul într-o parte, altul în altă parte. Vor sta la aceeași masă, fără telefoane, fără nimic. Nu vor mai avea cu telefoanele pe parcursul zilei. Când ajung la stadion, telefonul trebuie să rămână în mașină până se urcă iar și pleacă acasă”, a spus Laszlo Dioszegi, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: sepsi dinamo , bernd storck , zeljko kopic , etapa 18 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Polițistul care i-a împrumutat motocicleta Dianei Șoșoacă cere ajutor pe Facebook: „Eu am fost acolo pentru fiecare dintre voi”

Poliţistul care i-a împrumutat Dianei Şoşoacă motocicleta de serviciu, dar şi casca de poliţist şi care a făcut o fotografie alături de aceasta, Valer Kovacs, a reacţionat pe Facebook, cerând prietenilor săi să îl susţină şi să trimită mesaje pe adresele de e-mail ale Ministerului de Interne şi Guvernului României.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Lupta rușinii” a fost dusă la un nivel extrem, la București! Momente și imagini neverosimile, în Sala Polivalentă

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea

E ”de pe altă planetă”! Câștigă 12.000.000 $ în câteva ore și e una dintre cele mai bogate femei din lume

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

Oficial Surpriză: OUT de la Rapid! ”Mult succes în carieră”

Cota lui Denis Drăguș a ”explodat”, după sezonul de excepție din Turcia! Cât a ajuns să valoreze

Gata: Lautaro a spus ”DA”! Semnează până în 2029 și va avea un salariu de 9.000.000 € pe an

Citeşte şi

A vrut să facă revoluție și a fost dat afară. Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo

Zeljko Kopic a fost confirmat la Dinamo, dar a primit o altă ofertă tentantă: 25.000€ pe lună

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

L-au ”curățat” pe marele Belodedici! Vestea ”de coșmar” primită după ce a fost prins băut la volan citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”