Rachid Ahmed Bouhenna avea o relaţie excelentă cu antrenorul Leo Grozavu / Foto. Sport Pictures

Sepsi îl face praf pe Bouhenna după ce a semnat cu CFR Cluj: neserios, mincinos, dubios

articol scris de Digi Sport
05.05.2021, 09:32
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Rachid Bouhenna (29 de ani) este primul jucător pe care CFR Cluj l-a transferat pentru sezonul viitor. Dar plecarea de la Sepsi a algerianului i-a enervat rău de tot pe cei de acolo.

Imaginea fotbalistului este făcută ţăndări de Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi.

Conducerea îl acuză pe fundaşul central, care era şi unul dintre căpitanii echipei, că i-a minţit pe cei de la echipă că se mai gândeşte dacă să rămână la Sf. Gheorghe când el deja semnase cu CFR Cluj.

Dând filmul înapoi, impresia lor este mai veche pentru că jucătorul a şi fost scos din lot înainte meciului cu CFR Cluj, deşi la momentul respectiv nu se ştia că a semnat cu echipa condusă de Marian Copilu.

Bouhenna este făcut mincinos, dubios şi neserios de cei de la Sepsi

Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu. Acum pot să mă gândesc la acel roșu pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios.

Avea galben, la pauză Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia roșu. Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă”, a spus pentru GSP.ro Attila Hadnagy. 

Foarte dubios ni s-a părut acel episod. Am tăcut, dar ne-a lăsat un gust amar. Acum că vedem că se confirmă tot ce gândeam, ne dezamăgește crunt.

Dacă mergea la FCSB sau Craiova chiar tăceam. Uite, înaintea meciului cu CFR din play-off, când a aflat că e în afara lotului, s-a dus glonț la Leo. Era și mincinos! De ce nu a venit să ne spună că a semnat? El cerea explicații de ce nu e în lot”, a mai spus oficialul lui Sepsi.

Sepsi vrea să-l trimită la plimbare pe Bouhenna după ce a semnat cu CFR Cluj

Așa neserios? Să pleci pe furiș? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii și să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ținem.

Ne-a mințit. Am un mare semn de întrebare pentru ce a făcut la acel meci cu CFR. Am voie să am suspiciuni! A fost dubios. Să fie sănătos! Noi aici nu avem nevoie de astfel de caractere", a încheiat Hadnagy "rechizitoriul" la adresa fotbalistului care e de doi ani la Sepsi.

Bouhenna a recunoscut că a semnat cu CFR Cluj după ce a fost scos din lotul lui Sepsi

Rachid Bouhenna (29 de ani) a fost transferat de Sepsi, în vara lui 2019, de la Dundee United FC

Într-adevăr, am semnat cu CFR Cluj, tripla campioană a României în ultimii trei ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România.

A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo”, a spus Bouhenna pe 2 mai 2021.

Etichete: rachid bouhenna , transfer rachid bouhenna , rachid bouhenna cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

Mihai Popescu, întrebat de transferul la FCSB după umilința suferită de Farul: ”Ce interes după acest meci?”

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Jurgen Klopp a lămurit totul, după cearta cu Mohamed Salah

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”