Dylan Flores ar trebui să semneze astăzi contractul cu Sepsi

Exclusiv Sepsi transferă cel mai bun marcator de la Iaşi. Scandal imens la Poli din cauza banilor

20.02.2019, 09:20
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Poli Iaşi a bătut palma cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru cedarea golgeterului echipei, Dylan Flores, în schimbul a doar 100.000 de euro. Actuala conducere a Politehnicii Iaşi, reprezentată de preşedintele executiv Adrian Ambrosie, a luat această decizie ciudată deşi mai sunt două jocuri rămase din sezonul regulat, decisive în lupta pentru calificarea în play-off.

"Jucătorul era la final de contract în vară, iar noi aveam nevoie de bani pentru a lua licenţa" a motivat Ambrosie decizia.

  • Poli Iaşi - CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS

Directorul general al clubului, Horia Sabo, căruia Adrian Ambrosie şi ceilalţi membri ai Consiliului Director i-au limitat atribuţiile, s-a enervat teribil atunci când a auzit de tranzacţie. "Nu am fost consultat, nu mi s-a cerut nicio părere. Mi se pare strigător la cer. Pentru Flores, pe care eu l-am adus, am avut discuţii cu Steaua Roşie Belgrad, care oferea 450 000 de euro şi cu Dinamo Minsk, care era dispusă să plătească 350 000 de euro.

Plus procente la revânzare. Iar contractul lui Flores putea fi prelungit lejer, pentru că vara trecută a semnat pe un an plus unul. E o gravă eroare de management. Se pierd şi bani mulţi şi se şi destabilizează echipa înaintea unor meciuri capitale", a afirmat Sabo.

Scandalul dintre cele două părţi ale conducerii de la Poli Iaşi continuă

Între Sabo şi Ambrosie, ca lideri ale celor două grupuri care se ceartă pe dreptul de administrare al clubului, scandalul este departe de încheiere. Sabo aşteaptă o decizie a Instanţei după ce a solicitat recunoaşterea contractului de colaborare semnat în vară. 

Flores avea un salariu de 6.500 de euro lunar la Poli şi a solicitat 8.000 de euro pe lună de la Sepsi. Reprezentanţi ai ambelor cluburi au anunţat că transferul se va parafa astăzi.

  • 7 goluri şi 4 pase decisive are Flores în cele 22 de meciuri disputate la Poli

Suma pare foarte mică în condiţiile în care pentru Andrei Cristea, 34 de ani, ieşenii au cerut FCSB-ului 170.000 de euro. Deşi diferenţa de vârstă dintre fotbalişti este de 9 ani, iar Andrei şi-a dorit foarte mult să fie înţeles şi lăsat să plece la formaţia bucureşteană.

Etichete: andrei cristea , adrian ambrosie , transferuri poli iasi , horia sabo , dylan flores


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 2-0, ACUM, DGS 1. Andrei Ivan a mărit avantajul oltenilor!

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Video Exclusiv ”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”