Anas Tahiri, fostul mijlocaș de la CFR Cluj / Foto: Captură Facebook@cfr1907

Video Exclusiv Situația lui Anas Tahiri la CFR Cluj, explicată, după ce mijlocașul l-a criticat pe Dan Petrescu

articol scris de Digi Sport
17.01.2022, 10:09
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Anas Tahiri (26 de ani) a fost transferat la CFR Cluj în timpul mandatului lui Marius Șumudică din postura de jucător liber de contract.

Dan Petrescu nu l-a folosit deloc pe Tahiri, astfel că a decis să plece în această iarnă de la CFR și să semneze cu formația olandeză Heerenveen.

Situația lui Anas Tahiri la CFR Cluj, explicată, după ce mijlocașul l-a criticat pe Dan Petrescu: ”Nu a fost chiar așa!”

Recent, mijlocașul marocan l-a criticat pe Dan Petrescu într-o interviu acordat unei publicații belgiene pentru că antrenorul român nu i-a dat șansa să își demonstreze calitățile pe teren.

Totuși, Bogdan Mara spune că situația a fost puțin diferită față de felul în care a prezentat-o fotbalistul. Directorul sportiv de la CFR Cluj spune că Dan Petrescu nu a avut posibilitatea să se bazeze pe serviciile lui Tahiri din cauza listei de jucători pe care încăpeau doar 22 de nume din cei 28 de jucători care erau la acel moment în lotul campioanei.

Nu a fost chiar așa cu Tahiri. Dan Petrescu a spus că și-ar fi dorit să îi aibă la dispoziție și pe el, și pe Fofana și pe ceilalți jucători care nu au avut loc pe listă. Ei s-au antrenat cu prima echipă zi de zi, dar nu au avut loc pe listă. Dan a văzut că sunt jucători care puteau ajuta echipa, poate nu ca titulari. În anumite meciuri, jucând și în Europa, cu siguranță l-ar fi folosit dacă îl avea pe listă.

Aveam 22 de jucători pe listă și noi aveam 28 de jucători în lot. Dan Petrescu a mers pe mâna jucătorilor pe care îi cunoaște, în care avea încredere. Nu a fost timp de pregătire. Problema gravă care a fost este aceasta, a listei care, din punctul nostru de vedere, este foarte mică. Este o listă mică și nu avem posibilitatea să o modificăm la un moment dat.

În alte țări nu este așa și nu este normal. Echipele mari, când joacă în Europa, au jucători mulți și pot să modifice anumiți jucători cu 24-48 de ore înainte de meci. Problema s-a discutat la FRF și sperăm să se regleze de anul viitor. Am înțeles că în timpul competiției nu se poate modifica, decât dacă toate echipele sunt de acord. Având în vedere că doar CFR s-a calificat mai departe, echipele nu aveau interes. Anul viitor, multe echipe vor avea interes. Dacă anumite echipe au jucători cu COVID, poate i-ar fi ajutat”, a declarat Bogdan Mara la emisiunea Digi Sport Special.  

Anas Tahiri, critici la adresa lui Dan Petrescu: ”M-a dat deoparte fără să mă vadă la treabă”

Mijlocașul susține că perioada de inactivitate de la CFR Cluj l-a costat convocarea la naționala Marocului pentru Cupa Africii și că a pierdut o jumătate de an din carieră.

În România, cluburile trebuie să depună o listă de 25 de jucători, înainte de 30 august, pe care doresc să-i folosească, iar eu, alături de mulţi alţii care au fost aduşi de antrenorul anterior (n.r.- Marius Şumudică), nu eram pe lista respectivă.

Petrescu a sosit pe 28 august şi, fără să mă vadă la la treabă sau să mă întrebe, pur şi simplu m-a dat deoparte. Eram uimit, dar neputincios. Petrescu a primit undă verde de la conducere după sosirea sa şi nimeni nu a fost împotriva deciziilor sale.

După o săptămână şi jumătate de antrenament, antrenorul m-a sunat să-mi spună că a făcut o greşeală nepunându-mă pe listă. El a vrut să modifice lista luna asta, când sunt permise ajustări. Dar pentru mine totul s-a terminat.

Din momentul în care a luat decizia de a mă da afară fără motiv, a fost clar că aveam de gând să plec. Pur şi simplu nu mai aveam chef să stau într-un asemenea mediu. Deciziile antrenorului m-au costat jumătate de an din carieră şi probabil şi participarea la Cupa Africii cu Maroc”, a spus Anas Tahiri, pentru hln.be.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , dan petrescu , anas tahiri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

Lovitura primită de Bayern Munchen înaintea returului cu Real Madrid din Champions League

Citeşte şi

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”