Nicolo Napoli, antrenorul echipei U Craiova 1948 / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Situația lui Nicolo Napoli la Craiova a ajuns subiect de glume: "Să-i ia bilet dus-întors, că-i mai ieftin"

articol scris de Digi Sport
01.04.2023, 07:58
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

U Craiova 1948 a bifat al treilea eșec în ultimele 4 etape, 0-1 cu Petrolul, pe teren propriu, în etapa a doua din play-out. În ultimele săptămâni, s-a vehiculat din nou o posibilă demitere a antrenorului Nicolo Napoli, chiar dacă patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a infirmat.

Ianis Zicu: "Dacă Napoli ar fi să plece, cred că revine. Să-i cumpere bilet dus-întors acum, că-i mai ieftin"

Pezent în studioul Fotbal Club, Ianis Zicu a făcut o glumă pe marginea faptului că antrenorul italian se află la al nouălea său mandat pe banca oltenilor.

"Nicolo Napoli a făcut o treabă foarte bună de când a revenit, chiar a arătat echipa foarte bine. Nu a reușit să prindă play-off-ul plecând dintr-o poziție foarte joasă în clasament.

Și dacă ar fi să plece, cred că revine și cred că, făcând o glumă, poate să-i cumpere biletul dus-întors acum, că îl ia mai ieftin. Adică nu doar dus, ca să-i ia după aia dus-întors, ci să-l ia direct dus-întors, din România", a spus Ianis Zicu, la Fotbal Club.

Nicolo Napoli, la al nouălea mandat la Craiova

Nicolo Napoli a revenit la Craiova pe 9 noiembrie 2022, cu o zi înaintea meciului din Cupă, cu FC Voluntari, pe care oltenii l-au câștigat cu 1-0.

După demiterea lui Marius Croitoru, Nicolo Napoli (61 de ani) a preluat-o pe U Craiova 1948 de pe poziția a 14-a a Ligii 1, cu 16 puncte acumulate în 17 runde. De atunci, Napoli a stat pe banca oltenilor în 17 meciuri oficiale și a bifat 10 victorii, 3 remize și 4 eșecuri.

Italianul a mai fost la echipa din Craiova în perioadele 2003 - 2004, octombrie 2007 - mai 2009, ianuarie - aprilie 2011, aprilie - iunie 2011 (director tehnic), iulie 2013 - februarie 2014, octombrie 2019 - mai 2019, august - octombrie 2020 și ianuarie - iunie 2022.

Etichete: ianis zicu , nicolo napoli , u craiova 1948 - petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Prima reacție a lui Eugen Trică, după ce a revenit la FCU Craiova

Oficial Eugen Trică, principal la FCU Craiova! Nicolo Napoli a rămas la club: noua sa funcție

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă