Siyabonga Ngezana / Foto: Profimedia

Siyabonga Ngezana a dezvăluit ce coleg de la FCSB ar putea juca rugby

articol scris de Digi Sport
16.09.2023, 20:39
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Siyabonga Ngezana (25 de ani) a ajuns în această vară la FCSB, iar fundașul sud-african a evoluat în două meciuri pentru vicecampioana României.

Mai mult, Ngezana l-a impresionat pe Becali, iar patronul FCSB-ului a anunțat că fostul fotbalist de la Kaizer Chiefs nu va mai ieși din primul 11.

Siyabonga Ngezana a dezvăluit ce coleg de la FCSB ar putea juca rugby

Cariera lui Ngezana ar fi putut arăta cu totul diferit în momentul de față. Fundașul FCSB-ului a dezvăluit că a încercat să joace rugby, un sport mult mai popular în Africa de Sud, în comparație cu fotbalul.

Totodată, Siyabonga Ngezana a fost întrebat și ce coleg de la FCSB ar fi putut juca rugby și a oferit răspunsul pe loc.

"Am încercat să joc doar de plăcere, pentru că îmi place să alerg, îmi plăcea să iau balonul să alerg cu el. Trebuie să ai forță, să fii tehnic. Se joacă rugby în orașele populate de albi, aș spune orașele bogate.

Da, voi ține cu Africa de Sud (n.r. în meciul cu România de la Cupa Mondială de Rugby), bineînțeles. (n.r. un coleg de la FCSB care ar putea juca rugby) Ar fi Chiricheș dacă aș alege un jucător pentru fizicul lui”, a spus Ngezana, potrivit Sport.ro.

Siyabonga Ngezana a explicat de ce nu a debutat mai devreme pentru FCSB

La flash-interviul de la finalul meciului cu Universitatea Craiova (3-0), Siyabonga Ngezana, fundașul central adus în această vară de FCSB de la Kaizer Chiefs, care a jucat primul său meci ca titular pentru bucureșteni, a explicat de ce nu a debutat mai devreme pentru ”roș-albaștrii” în acest sezon. 

”A fost al doilea meu meci de la FCSB, dar primul din postura de titular. Sunt fericit că am obținut cele 3 puncte și că nu am primit gol. Atmosfera a fost foarte frumoasă. 

Nu a fost ușor să schimbi țara și să te adaptezi. A fost greu pentru mine să stau atât de mult timp fără să joc. A trebuit să aștept o oportunitate să joc. Sper ca după prestația din această seară să mi se acorde credit în continuare. E un vis să joc în Europa, dar trebuie să rămân concentrat”, a spus Ngezana, la finalul partidei. 

De asemenea, fundașul central sud-african a vorbit și despre familia sa, care se află la mii de kilometri distanță de România. 

”A fost frumos să joc cu stadionul plin. Mi-a dat motivație. Știu că și familia mea s-a uitat la meci. Nu e vorba doar despre mine, este vorba și despre familia mea. Nu știu care fani sunt mai buni (n.r. dacă cei din România sau cei din Africa de Sud). Este frumos când vezi stadionul plin” a conchis Ngezana. 

Etichete: rugby , superliga , fcsb , ngezana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Notele de la Dinamo - Csikszereda 2-0: cine a fost ”omul-meciului”, dar și cel mai slab fotbalist în turul barajului

Zeljko Kopic, anunț clar despre viitorul său la Dinamo după 2-0 cu Csikszereda

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”