Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Sorescu, la mare căutare: ”Mai multe echipe doresc să-l transfere”. Anunțul conducerii lui Dinamo despre situația mijlocașului

articol scris de Digi Sport
05.06.2021, 09:04
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Deian Sorescu (23 de ani), convocat în premieră la echipa națională, ia în calcul plecarea de la Dinamo în această vară. Clubul i-a dat o hârtie care îi permite să plece pentru o anumită sumă, care să mai acopere din datoriile ”câinilor”.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, l-a lăudat pe Sorescu pentru prestația din meciul cu Georgia și spune că există interes pentru mijlocașul dinamovist din partea cluburilor din străinătate. Momentan, conducerea nu a purtat discuții cu Sorescu legat de o posibilă mutare.

Mario Nicolae: ”Există echipe din străinătate care doresc să-l transfere pe Sorescu”

„Nu s-a mai discutat nimic cu Deian legat de subiectul unui posibil transfer în străinătate în această vară. Nu există niciun fel de tensiuni între el, conducere sau fanii lui Dinamo București. Suntem mândri că a fost convocat la Naționala de seniori a României și este de apreciat evoluția lui din meciul cu Georgia. Cu siguranță o să devină un jucător de bază al naționalei în viitor.

Există mai multe echipe din străinătate care doresc să îl transfere pe Deian Sorescu, orice antrenor și club și-ar dori un jucător cu astfel de calități. Este foarte devreme să vorbim despre plecarea lui Deian din moment ce toate echipele sunt în vacanță”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

Recent, Deian Sorescu a oferit o declarație din cantonamentul naționalei despre perioada petrecută la Dinamo, club la care joacă din 2018. Mijlocașul ”câinilor” spune că se aștepta la altceva atunci când a ales să semneze cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Sorescu a venit la Dinamo cu gândul de a câștiga trofee, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

„În urma ultimelor două sezoane bune făcute de Deian, e normal să se gândească să prindă un transfer bun la o echipă din străinătate. Este visul fiecărui jucător să ajungă să joace în campionate puternice din Europa.

Din păcate, este adevărat că Dinamo în ultimii ani nu a reușit să obțină trofee, dar este clar că acest club l-a ajutat foarte mult în carieră”, a mai spus Mario Nicolae.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu, potrivit Transfermarkt.

Deian Sorescu: ”Mă așteptam să câștig trofee”

„Sezonul de la Dinamo m-a maturizat foarte mult. Credeam că venirea mea la Dinamo va fi un pas mare, va fi un progres sportiv și fizic. M-am maturizat fizic, psihic, e drept, dar mă așteptam să câștig trofee, campionate, cupe și așa mai departe. Mă motivează trecutul pe care l-am avut, e o motivație pentru mine.

Sunt un băiat care nu e mișcat de lucrurile mici. Nu am băgat lucrurile mărunte în seamă, am trecut ușor peste.

Răutatea și dorința mea mi-au adus multe beneficii. Și la națională, e nevoie de multă muncă. Calitatea mea principală e viteza, a doua răutatea în teren. Pe postul meu, trebuie să bagi frica în jucătorii adverși. Mai am nevoie de lucrat tactic, mai ales pe noul post, dar și fizic”, a spus Sorescu, pentru FRF.ro.

  • 114 meciuri are Sorescu la Dinamo
  • 21 de goluri şi 25 de pase decisive a reuşit Sorescu la Dinamo

Etichete: dinamo , deian sorescu , mario nicolae


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

Surprinzător! Imediat după meci a anunțat că are o relație cu sportiva din Rusia care a atras atenția întregii lumi

Italienii au făcut anunțul: echipa care îl așteaptă pe Cristi Chivu, după despărțirea de Inter

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Va juca în finala Champions League, însă nu a prins lotul pentru EURO: ”Sunt unul dintre cei mai buni din țară”

Salariul surprinzător al lui Hansi Flick la Barcelona

Exclusiv ”Mie îmi place foarte mult”. Ionel Dănciulescu a spus care este preferința sa pentru națională

Marea surpriză din lotul lărgit al României pentru EURO a rupt tăcerea

Citeşte şi

Exclusiv Claudiu Niculescu a analizat ”la sânge” salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a convins de un fotbalist din SuperLigă: ”O bestie, o fiară”

PEROZA atras atenția mai ceva ca piloții. Emily Ratajkowski și-a lăsat la vedere costumul de baie, pe sub un costum de piele, la o cursă F1

FILM NOWKeanu Reeves, îndrăgostit până peste cap de Alexandra Grant. Cum a fost surprins actorul din „Matrix” alături de iubita sa

Dinamo l-a pus pe lista de achiziții pe căpitanul lui FCU Craiova! Ce plan au șefii „câinilor” cu el citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”