Sorin Cârțu și Mihai Rotaru au încheiat colaborarea de la Universitatea Craiova / Foto: Colaj Digi Sport

Video Exclusiv Sorin Cârțu a rupt tăcerea despre plecările de la Universitatea Craiova: ”I-am spus lui Rotaru: 'Băi, nu ai fost fairplay!'”

articol scris de Digi Sport
19.07.2023, 21:16
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

După ce s-a despărțit de Sorin Cârțu (67 de ani) și de Marcel Popescu (74 de ani), Universitatea Craiova a încheiat colaborarea și cu Gică Craioveanu (55 de ani), care ocupa funcția de director de imagine.

Gică Craioveanu a precizat faptul că Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a fost cel care i-a cerut să încheie contractul.

Sorin Cârțu: ”Am mesaje în care i-am spus 'Băi, nu ai fost fairplay!'

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Club, Sorin Cârțu, fostul președinte al oltenilor, a explicat că Mihai Rotaru a avut o abordare similară și în cazul său.

Fostul antrenor susține că Rotaru i-a transmis că vrea ca el să ocupe și funcția de președinte al clubului, astfel că, nemulțumit de atitudinea finanțatorului, Sorin Cârțu a luat decizia de a o părăsi pe Universitatea Craiova.

Așa s-a gândit la vremea respectivă să funcționăm. Nu știu din punctul lor de vedere (n.red. al lui Gică Craioveanu și al lui Marcel Popescu), eu vorbesc din punctul meu de vedere. Eu am avut o discuție cu Mihai Rotaru.

A zis că vrea să fie el președinte. Mie nu mi s-a părut fairplay. Eu nu vorbesc problema lui Craioveanu. Eu am mesaje în care i-am spus 'Băi, nu ai fost fairplay!'. Nu trebuia să provoace această discuție cu mine, pentru că eu am vrut să mă las de anul trecut. El m-a rugat să particip la alegeri.

La acea vreme, alegerile erau făcute astfel încât să câștige Copilu. Eu nu vorbesc aiureli! Marian trebuia să participe la alegerile respective și să îl aleagă lumea, pentru că el a fost primit cu brațele deschise la Craiova.

În momentul respectiv, el nu a mai putut să mai candideze. Era puțin în aer situația și eu am spus ’Nu candidez, eu nu stau să mă aleagă X sau Y, dacă vrei să mă pui, ok’. Mihai m-a rugat. I-am spus că dacă crede că îl ajută, o să candidez. Nu s-a înscris nimeni, era clar că voi câștiga.

Ce vii tu acum să discuți cu mine? Nu mi-a plăcut în viața mea să fiu atârnător. Nu vii să ridici discuții de tipul ăsta! Eu nu am fost în linia clubului? A spus că vrea să fie el președinte. Nu ai voie să provoci, nu mi s-a părut fairplay să ridice o asemenea problemă!

Puteam să fiu onorific, dar nu mă mai interesa nimic. Ce am spus acum, că vreau să mă las de fotbal, voiam să o fac de anul trecut. Când mi-a expirat mandatul de președinte, nu am mai vrut să prelungesc! De ce vii după un an să vorbești? I-am spus că nu e fairplay, salut, salut și gata”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Declarațiile făcute de Sorin Cârțu la emisiunea Fotbal Club

Etichete: universitatea craiova , sorin cartu , gica craioveanu , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Răsturnare de situație în cazul elevului agresat sexual în toaleta unei școli din București. Ce au descoperit procurorii

Decizie de ultimă oră a procurorilor: au clasat dosarul acuzațiilor de viol la Şcoala Nicolae Titulescu din sectorul 1 al Capitalei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a clasat dosarul apreciind că fapta nu există.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Exclusiv Starul internațional căsătorit cu o româncă, de nerecunoscut! ”S-a îngrășat și el”

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Cum comentați huiduielile publicului?" Edi Iordănescu, reacție tranșantă după corul de fluierături din Ghencea

Selecționerul Bulgariei n-a stat pe gânduri: a spus, cu subiect și predicat, ce crede că va face România la EURO 2024

Video Cine trebuia, de fapt, să bată penalty-ul României și reacția lui Dennis Man după ce a ratat

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

Citeşte şi

Exclusiv Cum a numit-o Gică Craioveanu pe Borussia Dortmund, după finala Champions League pierdută cu Real Madrid

Exclusiv ”Cine merită să fie în poarta lui Real Madrid în finala cu Dortmund?” Gică Craioveanu: ”Tot vestiarul știe asta!”

PEROZIrina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

A început deja războiul din mercato! Gică Hagi și Dan Șucu se luptă pentru semnătura fostului jucător al lui Rennes citeşte ştirea pe Prosport.ro

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros și va pierde locul unu ATP! Cine profită de accidentarea sârbului citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF