Jucătorii celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă înainte de meciul Craiovei cu FCSB: ”Pentru el îți iei măsuri speciale!”

articol scris de Digi Sport
25.01.2024, 19:57
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Duminică, 28 ianuarie, va avea loc derby-ul etapei cu numărul 23 din SuperLiga României, unde protagonistele vor fi Universitatea Craiova și FCSB. Meciul dintre cele două va începe de la ora 20 00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 1.

Universitatea Craiova este la 13 lungimi în spatele lui FCSB înainte de startul partidei, iar o eventuală înfrângere i-ar putea fi fatală.

Sorin Cârțu a spus că trebuie să se ia măsuri pentru Florinel Coman

Sorin Cârțu, emblema Universității Craiova a avut o intervenție în cadrul emisiunii Fotbal Club, unde a vorbit despre situația clubului din Bănie.

Mai mult, ”Sorinaccio” a prefațat și partida cu FCSB, iar acesta a declarat că Darius Olaru și Florinel Coman sunt cei mai periculoși jucători de la FCSB, iar pentru Coman ar trebui să se ia măsuri speciale, deoarece este un jucător de atac capabil să facă diferența în orice moment.

”Nu joci împotriva lor om la om, pentru că ei pot să te depășească ușor. Om foarte aproape de minge, nu trebuie să-i lași să gândească prea mult pentru că altfel... Sunt jucători capabili de execuții.

Lui Coman trebuie să-i facă mereu dublaj, să nu-l lase unu la unu cu el. Or fi câteva momente când îl deposedează fundașul, dar nu poate de fiecare dată. Eu ți-am spus, eu ca antrenor asta aș face. În toate meciurile în care joacă Coman ar trebui să aibă dublaj. Pentru Coman îți iei măsuri speciale”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Coman a jucat 23 de meciuri în tricoul FCSB-ului în acest sezon, în toate competițiile. 10 goluri și nouă pase reușite a reușit în acest interval.

Helmut Duckadam: ”Va fi un meci echilibrat, dar FCSB este favorită!”

Helmut Duckadam a prefațat duelul dintre cele două formații aflate în zona play-off-ului. FCSB este lider detașat în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe locul patru, cu doar 34 de puncte.

Helmut Duckadam consideră că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova, deși roș-albaștrii vor avea parte de un adversar mai puternic decât etapa trecută.

”Eroul de la Sevilla” susține că principalul atu al echipei patronate de Gigi Becali îl reprezintă faptul că jucătorii au început să muncească în slujba echipei, lucru ce nu se întâmpla înainte.

Va fi un meci mai echilibrat, dar favorită este FCSB. Au un moral bun, ceea ce nu este cazul Craiovei. Craiova a pierdut surprinzător. Nu a jucat rău cu Farul, dar au dat-o în bară. De aia zic că va trebui să forțeze victoria pentru a păstra șanse pentru cupele europene.

E o oportunitate bună pentru FCSB, care joacă mai ca o echipă. În momentul în care fiecare jucător joacă pentru echipă, nu le mai stă nimeni în față, dar când încearcă să iasă în evidență... Va fi un joc mai echilibrat, dar tot FCSB e favorită”, a spus Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: universitatea craiova , sorin cartu , fcsb , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Patru cluburi nu au primit licența UEFA și sunt OUT din cupele europene

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Marin se poate transfera înainte de EURO 2024! Cine îl vrea pe mijlocașul român

Surpriză uriașă: nu mai ajunge la Barcelona! Mai lipsea doar semnătura

Adi Petre a retrogradat în Liga 3, dar poate semna cu un club din SuperLigă

Darius Olaru și Florinel Coman, 14 milioane de euro! Își ”spulberă” competiția

Citeşte şi

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, lăudat la ”scenă deschisă”: ”Este un jucător perfect, inteligent și tehnic”

Gigi Becali: ”Nu cred că mă mai interesează”. Transferul la FCSB, la un pas să pice

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWNicole Kidman și Zac Efron, scene fierbinți în cea mai nouă comedie romantică. Îi despart 20 de ani, dar au chimie pe ecran

Atac fără precedent asupra lui Gică Popescu! „E un om de nimic. Să-i fie rușine!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați: „Pare o mișcare agresivă pentru a câștiga mai mulți bani!”

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF