Sorin Cârțu / Foto: Sport Pictures

Sorin Cârțu nu mai speră că Universitatea Craiova va deveni campioană: ”Trebuie să ai ADN de winner!”

articol scris de Digi Sport
22.12.2023, 07:56
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Universitatea Craiova a obținut doar o remiză în meciul cu UTA Arad, scor 2-2, în ultima etapă din anul 2023. Oltenii au fost conduși cu 2-0, dar au reușit să revină după golurile marcate de Nicușor Bancu și Alex Mitriță.

Oltenii ocupă deocamdată a doua poziție în clasament, cu 34 de puncte, la zece în spatele FCSB-ului și la doar un punct în fața celor de la Rapid și de la CFR Cluj.

Sorin Cârțu, discurs dur la adresa Universității Craiova: ”Nu am văzut echipă mai masochistă!”

Sorin Cârțu consideră că Universitatea Craiova nu mai poate spera la titlu în contextul în care oltenii au pierdut puncte importante din meciurile în care formația din Bănie era favorită clară.

Cârțu susține chiar că oltenii pot rata prezența în play-off întrucât diferența de puncte dintre echipele aflate în acest moment pe loc de play-off și cele aflate la jumătatea clasamentului este destul de mică.

Pe mine ceea ce mă îngrijorează cel mai mult nu este faptul că este distanța față de primul loc, ca să ieși campion trebuie să ai ADN-ul de winner. Tu ai 34 de puncte și la 28 sunt alții care vor să intre cum este FCU și Petrolul, echipe bune care au arătat ceva în acest tur de campionat.

Gândește-te unde eram cu cel puțin șapte puncte pe care le meritai în aceste partide, pe care trebuia să le ai. Sunt toate plauzibile, adică eu nu vorbesc aiurea.

Eu vorbesc de ceea ce am văzut și ce au arătat adversarii. Am oferit cadouri peste cadouri. Nu am văzut echipă mai masochistă cum e a noastră. Ne facem probleme din acestea ca să putem după să jucăm să ne înrăim. Așa ceva nu se poate. Problema mare și vreau să o văd într-un fel rezolvată”, a declarat Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Sorin Cârțu: ”Nu suntem pregătiți pentru titlu!”

 De altfel, fostul președinte al oltenilor se teme de programul dificil pe care Universitatea Craiova îl va avea după pauza competițională. Din acest motiv, Cârțu a tras încă o dată un semnal de alarmă: oltenii nu mai pot pierde puncte.

Programul echipei, începând de pe 20 de ianuarie, joci cu Farul, FCSB, Sepsi, foarte greu. Gândește-te ce însemnau punctele la meciurile foarte accesibile. (...)

Diferența dintre noi și cei care speră la play-off este mică. Dacă pe mine mă îngrijorează ceva asta mă îngrijorează.

Eu zic că echipa asta nu este pregătită, nu suntem pregătiți pentru titlu. O echipă campioană nu poate pierde atâtea meciuri, nu ai voie să îți bați joc, îți trebuie continuitate, responsabilitate, meci de meci”, a mai spus fostul președinte al oltenilor.

Etichete: campionat , titlu , universitatea craiova , sorin cartu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”

Fotbalistul care are locul asigurat la EURO: ”Va fi acolo!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”