Sorin Cârțu / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Sorin Cîrţu îl contrazice pe Victor Pițurcă: "Este exclus, am discutat și cu domnul Rotaru!"

18.09.2019, 20:20
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Victor Piţurcă a ameninţat că mută echipa de la Craiova din cauza gazonului de pe Ion Oblemenco, iar Oltenia este în alertă. Antrenorul Universităţii vrea ca Primăria să schimbe suprafaţa de joc pe care o consideră improprie şi care a jucat un rol decisiv în eşecul de duminică în faţa celor de la FCSB .

Sorin Cîrţu îi dă dreptate lui Victor Piţurcă, dar nu concepe ca echipa Craiovei să înceapă din nou să joace pe terenuri străine. 

"O decizie ca asta e importantă, nu se poate lua aşa brusc. Într-adevăr, gazonul e sub orice critică, iar victoria FCSB-ului a fost facilitată de cum a sărit mingea la şutul lui Florinel Coman, pentru că execuţia nu a fost aşa de periculoasă ca portarul să nu reţină. În rest, cum trebuia el să intervină, să ţină mâinile, e altă poveste.

Este exclus să se gândească cineva să ne mutăm, am discutat şi cu domnul Rotaru. Păi noi ne-am luptat atâta pentru identitatea echipei acestea, am suferit cât s-a construit stadionul, am jucat şi pe Extensiv, am pierdut şi meciuri, am jucat pe alte terenuri proaste, şi acum iar o luăm pe drumuri?", a răbufnit preşedintele Universităţii Craiova într-o intervenţie la Fotbal Club. 

Sorin Cîrţu nu vrea cârpeli ca la Arena Naţională

Sorin Cîrţu speră ca autorităţile să rezolve problema pentru că bătaie de joc să-ţi baţi joc de o investiţie atât de importantă. Fosta glorie a Craiovei speră ca Ion Oblemenco să nu copieze soarta Arenei Naţionale.   

"Gazonul se poate schimba, e aceeaşi situaţie ca pe Arena Naţională. Nu e normal să construieşti un stadion de peste 30 de milioane de euro şi apoi să pui un gazon care se rupe la fiecare pas.

Auzisem la un moment dat şi explicaţiile unui administrator de la Arena Naţională, că a pus gazon de la Săbăreni. Păi faci stadion de 250 de milioane de euro ca să pui gazon de la Săbăreni, a înnebunit lumea!

Când e să punem scena pe care joacă actorii facem cârpeli. E important şi modul cum e întocmit contractul, că unul ar fi spus că schimbă gazonul, dar să nu intrăm 3 luni de zile pe el! Dar ce vrea, să-l însămânţeze să pună porumb...Suntem în 2019!," a precizat Sorin Cîrţu. 

Victor Pițurcă nu vrea un gazon ca pe Arena Națională

Victor Pițurcă a tras un semnal de alarmă. "Le-am spus celor care se ocupă de aceste lucruri: fiţi atenţi, indiferent că primăria cumpără gazonul, trebuie să vedem şi noi ce calitate are acest gazon!", a adăugat managerul general al grupării alb-albastre.

Victor Pițurcă a atras atenția să nu se întâmple la fel ca pe Arena Națională, unde atât jucătorii echipei naționale, cât și cei ai lui Dinamo s-au plâns de calitatea gazonului de pe Arena Națională.

"Un gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro, gazonul propriu-zis. Hai să zicem 70-80.000. Pe urmă mai costă montarea şi aşa mai departe. Nu poate să coste mai mult. Când aud de 250.000, nu ştiu cine comandă, cum comandă, ce se întâmplă", a declarat Piţurcă.

Etichete: sorin cirtu , victor piturca , stadion ion oblemenco craiova , universitatea craiova - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

”Ce părere aveți de antrenorul de la FCSB?” Victor Pițurcă a dat răspunsul în patru cuvinte

500.000€ nu l-au ținut pe loc pe Victor Pițurcă! Antrenorul a spus totul acum: ”Puteam să-mi cer salariul pe trei ani”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”