FC Argeș, învinsă de Dinamo în barajul de promovare/menținere în Liga 1 / Foto: Sport Pictures

Sponsorul a intrat peste fotbaliștii de la FC Argeș în vestiar și a început să țipe: ”Jucătorii v-au informat, nu?”

articol scris de Digi Sport
30.05.2023, 22:13
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

FC Argeș a fost spulberată de Dinamo în prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1, scor 1-6, iar piteștenii au o misiune aproape imposibilă în retur, în încercarea de a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc.

La scurt timp după jocul de pe Arena Națională, au început scandalurile la FC Argeș. Andreas Calcan i-a acuzat pe colegii săi din alte țări că nu au pus umărul la salvarea echipei, primarul Cristian Gentea a anunțat că instituția pe care o conduce nu va mai finanța clubul de fotbal, iar unii jucători ar fi fost nemulțumiți că doar o parte dintre ei au primit salariul înaintea meciului.

Viorel Tudose a țipat la jucătorii de la FC Argeș după eșecul usturător cu Dinamo: ”Unii dintre ei nu au caracter”

Mai mult, Viorel Tudose, unul dintre sponsorii grupării din Trivale, a intrat peste fotbaliști în vestiar și ”i-a tras de urechi”.

Observ că veștile circulă repede, iar jucătorii deja v-au informat, nu? Însă, acum nici că mai contează. Dacă m-ați sunat, atunci hai să vă spun cum au stat lucrurile. Înainte de meci chiar am avut un discurs în fața jucătorilor și le-am vorbit despre importanța acestui joc. Dar se pare că ei au auzit doar litera A, iar apoi nu au mai auzit nimic. Este incredibil cum au putut să se prezinte în meciul ăsta cu Dinamo. Aveau un blazon de apărat, dar nu ai cum să îl aperi dacă unii dintre ei nu au caracter.

Vedeți și cazul lui Jobello, cel care și-a aruncat pe jos tricoul cu chipul lui nea Gicu Dobrin. Aici e vorba de caracter, iar cu asta am spus totul în legătură cu gestul acestui jucător. Dar să revin la ceea ce s-a întâmplat în vestiar după meci. Unul dintre colegii mei din Consiliul Director a intrat la băieți să discute cu ei. Pe mine m-a deranjat teribil când am văzut că era luat la mișto. Unii căscau, iar alții nici nu îl ascultau.

Nu se poate așa ceva! Aici e în primul rând vorba de respect. Și nu mai contează dacă e vorba de jucători străini sau români. Noi știam că sunt unele disensiuni între ei și de asta a și răbufnit Calcan după meci. Totuși, poate că era mai bine dacă el venea la noi mult mai de mult să ne spună despre ce naiba e vorba acolo în vestiar între ei, nu să vorbească acum public de jucătorii străini.

Viorel Tudose: ”Știu de ce am ajuns în situația asta. Acel antrenor, care nu mai e la noi, ne-a adus 11 jucători. Uitați ce hal de jucători a adus”

După ce m-am enervat când am văzut că al meu coleg este practic persiflat, am intervenit și am ridicat tonul. Am avut un discurs pe un ton mai ridicat. Poate că am și țipat dacă ei așa v-au spus. Le-am spus jucătorilor că dacă unii se gândeau să plece de la noi, acum, după cum au jucat cu Dinamo, le-am zis în față că niciun patron din Liga 1 nu o să îi mai transfere.

Eu știu de ce am ajuns în situația asta. Și mă consider chiar și eu unul dintre cei vinovați. Și știți de ce? Mă simt vinovat pentru că l-am lăsat în iarnă pe acel antrenor (n.r.- Marius Croitoru), care acum nu mai e la noi, să aducă atâția jucători la echipă. Și uitați ce hal de jucători ne-a adus.

Acel antrenor, eu nici nu vreau să îi mai pronunț numele, ne-a adus 11 jucători. Eu le-am zis lor că trei-patru ar fi suficienți, dar el a zis că își sumă lotul și transferurile. Și ne-au venit 11 jucători, iar cinci dintre ei sunt… Dacă eu la 50 de ani mă schimb și intru pe teren sunt mai bun ca ăștia cinci”, a spus Viorel Tudose, potrivit Prosport.

VIDEO Rezumat Dinamo - FC Argeș 6-1

Etichete: viorel tudose , baraj mentinere promovare , dinamo arges , sponsor fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

News Alert Copa America 2024, în EXCLUSIVITATE la Digi Sport! Messi caută să-și apere trofeul cucerit cu Argentina

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

Exclusiv Va fi prezent la derby-ul cu FCSB? Ce se întâmplă cu Neil Lennon, viitorul antrenor al Rapidului

Exclusiv Ce a spus Mircea Lucescu despre posibila aventură a Corvinului Hunedoara în Europa League

Citeşte şi

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”