Mihai Stoica, managerul general de la FCSB / Foto: Sport Pictures

”Știți cum e cu strugurii acri”. Reacția lui Valeriu Iftime, după ce Meme Stoica l-a ironizat pe Denis Haruț

articol scris de Digi Sport
14.01.2021, 13:49
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a ironizat pe Denis Haruț, după ce fundașul de la FC Botoșani a refuzat să semneze cu gruparea ”roș-albastră”.

La scurt timp de la mesajul lui Mihai Stoica, Valeriu Iftime, patronul clubului botoșănean, a răspuns, susținând că, de fapt, Denis Haruț este capabil să evolueze fundaș central.

Mai mult, omul de afaceri a transmis că ironiile managerului general al FCSB-ului are legătură cu faptul că ”roș-albaștrii” au ratat transferul.

Valeriu Iftime a răspuns după ce Denis Haruț a fost ironizat de Mihai Stoica

A făcut o analiză de specialist. Ce nu știe domnul Stoica, eu nu știu ce înălțime are, că nu l-am măsurat, dar cred că are 1.84. Haruț nu mai joacă fundaș dreapta, cel puțin asta e opinia lui Marius Croitoru, că el poate fi fundaș central.

Acum știți cum e cu strugurii acri. Dacă nu a pus mâna pe el, acum deja e slab. Dacă îl lua, era cel mai bun dintre români.

Până la urmă îl înțeleg, are tot dreptul să vorbească domnul Stoica. Este un om informat, puțin aspru la comentarii uneori, dar mie-mi plac oamenii care au cuvinte care te pot trezi uneori”, a declarat Valeriu Iftime, la ProX.

FCSB a ratat transferul lui Denis Haruț, care părea la un moment dat făcut, din cauza contractului propus jucătorului. Concret, clubul voia ca jucătorul să semneze două angajamente, unul pe cinci ani, altul pe doi, care să fie activat în momentul expirării primului, propunere refuzată de Haruț.

Mesajul lui Mihai Stoica, despre Denis Haruț

Replica lui Valeriu Iftime vine după ce Mihai Stoica a pus la îndoială înălțimea prezentată de cei de la FC Botoșani a lui Denis Haruț, 1.84.

Haruț, în opinia mea, era un fundaș dreapta interesant, cu mare grijă de minge și cu o creștere evidentă în ultimul an.

Când mi s-a cerut părerea, am apreciat că Crețu are nevoie de un contracandidat pe post (cel mai nimerit - repet -e doar opinia mea) fiind Ovidiu Popescu, omul serios și versatil din lotul nostru, jucător pentru care am și o afinitate deosebită.

Nu mi-am format o părere bine argumentată despre fundașul dreapta Haruț pentru că n-ajungea să centreze decât foarte rar din cauza tacticii lui Croitoru, mult diferită de cea a noastră, care-l poziționa în centrul compartimentului median pe construcție.

Un specialist cu care patronul nostru s-a consultat i-a spus că este un fundaș central foarte bun, care pasează direct pe mijlocași (!?).

Pentru mine era doar o supoziție, întrucât construcția Botoșaniului era exclusiv în sarcina lui Rodriguez, care cobora între fundașii centrali și apela des la pasa lungă.

Între timp, mai precis în iarna asta foarte scurtă, Haruț s-a transformat într-un jucător cu talie. Eu am 1,84 și, trecând pe lângă el anul trecut, i-am estimat înălțimea la 1,80-1,81. Citesc că are 1,85 (conform unei publicații care l-a citat) sau 1,84 și un fel de Sergio Ramos (conform alteia) iar postul lui este fundaș central.

Mă bucur pentru Adrian Mutu, avea nevoie de un fundaș central de talie în perspectiva turneului final (nu stăm foarte bine în centrul defensivei). E posibil ca Haruț să fie viitorul lider de care fotbalul românesc are nevoie, poate va prelua în viitor de la Chiricheș responsabilitatea organizării defensive a naționalei mari, de ce nu? Mai ales că are acum aceeași înălțime cu Iulian Cristea și puțin-puțin sub Miron. Dar poate mai crește”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Etichete: mihai stoica , valeriu iftime , denis harut , denis haruț la fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Îl schimbați pe Lobonț?”. Victor Angelescu a dat răspunsul imediat despre actualul antrenor al Rapidului

Foto La fel de scump ca Stadionul Steaua. Echipa din SuperLiga a primit vestea cea mare

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Citeşte şi

Mihai Stoica a reacționat, după ce Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Viața mea o împart”

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”