Flavius Stoican, în faţa celui de-al treilea mandat la Dinamo / Foto: Captură Digi Sport

Video Stoican a comentat cea de-a 8-a instalare a lui Nicolo Napoli la U Craiova 1948

articol scris de Digi Sport
04.01.2022, 15:53
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Flavius Stoican (45 de ani) a fost al doilea antrenor al echipei U Craiova 1948 care a pregătit echipa în 2021, în Liga 1, şi apoi a fost nevoit să plece. Stoican a preluat acum Dinamo şi, printre altele, a vorbit şi despre instalarea lui Nicolo Napoli (59 de ani) în Bănie.

Antrenorul care se află în faţa celui de-al treilea mandat la Dinamo a comentat decizia tehnicianului italian, care a acceptat pentru a opta oară să preia echipa lui Adrian Mititelu. 

Stoican "trei mandate" a vorbit despre Napoli "opt mandate"

"Am citit în ziar. Până la urmă e meseria omului. A acceptat să revină, ce pot să zic? De opt ori, asta este, dacă el a considerat că e mai bine, că-l poate face pe patronul clubului să gândească altfel fotbalul.

Niciodată să nu spui niciodată, eu am plecat de acolo, mi-am strâns mâna cu patronul, dar nu mi-a fost ușor să plec acasă după trei săptămâni, mai ales că am avut rezultate. Patru puncte în trei meciuri, eu spun că a fost bine. Dar a spus, 'hai, du-te! Bine'", a declarat Stoican, zâmbind, la sosirea din vacanţă pentru a începe pregătirile cu Dinamo, acolo unde îi ia locul lui Mircea Rednic.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Stoican nu crede că Mircea Rednic ar fi fost boicotat de jucători la Dinamo

Numele lui Stoican a fost vehiculat la Clinceni, anterior numirii la Dinamo,  dar până la urmă a renunţat când a văzut că Ionuţ Chirilă nu a acceptat să-şi rezilieze contractul.

"Când nu sunt rezultate, cine plătește? Antrenorul. Jucătorii sunt prea mulți, e normal să plătească antrenorul. Sunt convins că Mircea Rednic a făcut tot ce i-a stat în putință, dar n-a fost să fie. Eu nu cred în sabotaj, eu cred că jucătorii au dat maximum de la momentul respectiv.

Dacă eu îi respect pe jucători, sunt convins să mă vor respecta și eu. Eu sunt și fratele lor, și tatăl lor, dar și cel mai dur om. Dacă văd nesimțire pe teren, e normal că explodez", a mai spus Flavius Stoican pe aeroport.

Discuţia despre Nicolo Napoli şi Mircea Rednic începe la minutul 4:48.

Etichete: flavius stoican , antrenor dinamo , antrenor u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

Video Scene reprobabile în Giulești! Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter

Reacția lui Bogdan Lobonț, după Rapid - Universitatea Craiova 1-2: ”Eu știu ceea ce s-a întâmplat”

După ce Universitatea Craiova a dat lovitura în minutul 90+6, Gâlcă este sigur: ”Puteam câștiga la 3 goluri diferență”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”