Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Foto: Digi Sport

Exclusiv Strategia lui Gigi Becali, criticată de Narcis Răducan: ”E posibil să riște titlul!”

15.01.2020, 13:50
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Gigi Becali a făcut curățenie la FCSB, dar a renunțat și la toți atacanții din lot. În acest moment, Bogdan Vintilă nu are un număr 9 veritabil la dispoziție. Narcis Răducan nu este de acord cu strategia finanțatorului vicecampioanei și critică faptul că acesta a decis să renunțe la toți jucătorii de atac din lot.

Răducan consideră că dacă Becali nu va achiziționa un atacant pune în pericol câștigarea titlului în Liga 1. Ținând cont de faptul că nu are niciun vârf la dispoziție, Vintilă a decis să schimbe sistemul de joc și va evolua cu Man și Coman, în față, iar Tănase în spatele lor.

Eu cred că nu este o idee foarte bună. Uneori a funcționat, alteori nu. E greu, vin diferite momente în care ai nevoie de un jucător masiv acolo, de un număr 9. E un grad de risc.

Legat de Petre, cred că sunt șanse mici să ajungă la FCSB. Am văvut reacția clubului danez. Cred că sub două milioane de euro nici nu vor sta de vorbă. Patronul FCSB are capacitatea să plătească acești bani.

E un risc să ducă returul doar cu Tănase. E fotbal și nu știi ce se poate întâmpla. E un grad de risc. E posibil să riște câștigarea titlului, fără vârf, cred că ori ”Bizonul”, ori Hora ar fi trebuit păstrați, dar este o strategie făcută de cineva și cred că și-o asumă”, a spus Narcis Răducan la Fotbal Club, de la Digi Sport.

FCSB a rămas fără atacant după ce Gigi Becali a renunțat la Lukasz Gikiewicz, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și Harlem Gnohere. Astfel că Bogdan Vintilă are nevoie de un număr 9.

Gigi Becali și-a anunțat intenția de a-l achiziționa pe Adrian Petre

Finanțatorul FCSB vrea să-l repatrieze pe atacant din Danemarca, asta după ce roș-albaștrii au rămas fără un număr 9 veritabil. Adrian Petre are 21 de ani și este internațional de tineret.

Am o ofertă de 800.000 de euro plus 20% și eu le-am zis 500.000 de euro plus 10%, deci suntem aproape. El cred că vrea să vină. Nu am negociat eu, MM a negociat cu el”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Gigi Becali a făcut curățenie la FCSB

În altă ordine de idei, Gigi Becali a făcut curățenie la echipă. FCSB s-a despărțit deja de 5 jucători, dintre cei aflați pe ”lista neagră”. Gigi Becali a renunțat  la: Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și Thierry Moutinho. În urmă cu ceva timp și-a reziliat contractul și polonezul Lukasz Gikiewicz.

Harlem Gnohere se va transfera în Arabia Saudită, iar Gigi Becali vrea să scape și de Diogo Salomao, Claudiu Belu și Alexandru Stan, jucătorii cărora nu le-a permis să meargă în cantonament.

150.000 de euro, pe lună, este suma pe care o economisește omul de afaceri, doar din salarii, după ce a făcut curățenie la FCSB. Becali consideră că plătea acei bani degeaba, și a decis să renunțe la jucătorii pe care nu-i folosea.

Etichete: narcis raducan , gigi becali , adrian petre , strategie fcsb , jucatori fcab


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”