Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre la antrenamentul echipei / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Șumudică nu are de gând să plece de la CFR Cluj: ”Am un contract și nu pot să-mi dau demisia”

articol scris de Marian Codirlă
27.08.2021, 15:34
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Marius Șumudică a vorbit în exclusivitate pentru Digi Sport după ce nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire a CFR-ului astăzi, când ardelenii aveau programat antrenamentul, și a fost nevoit să țină ședința tehnică în incinta arenei.

Antrenorul spune că mâine echipa sa va intra în cantonament și niciunul dintre jucătorii săi nu se va prezenta la antrenamentul programat astăzi, la ora 17:00, care ar urma să fie condus de Dan Petrescu.

Marius Șumudică: ”Diseară, jucătorii nu se vor duce la antrenament!”

Patronul Nelu Varga a luat decizia de a-l demite pe Șumudică după ”dubla” cu Steaua Roșie Belgrad, chiar dacă echipa este pe primul loc în campionat, cu șase victorii din tot atâtea posibile. Tehnicianul așteaptă în continuare un semn din partea conducerii.

„Eu am facut programul pentru maine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară jucătorii nu se vor duce la antrenament!

Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League!

Mâine (n.r. sâmbătă) echipa trebuie să intre in cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte... Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, daca o să mă sune...", a declarat Şumudică pentru Digi Sport.

Galerie Foto

Iniţial, Varga era convins că ratarea prezenţei în grupele Europa League îi permite să demită antrenorul şi staff-ul fără niciun fel de despăgubire. Este motivul pentru care lucrează de mai multă vreme la readucerea lui Dan Petrescu, convins să revină după ce a fost asigurat de plecarea lui Copilu.

Pe lângă aceste clauze, pentru ca oamenii demişi să semneze rezilierile impuse de club, ar trebui să-şi primească şi salariile restante, care numai la Şumudică însumează circa 40.000 de euro.

Etichete: cfr cluj , marius sumudica , dan petrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alex Băluță a fost aproape de un transfer la 15.000 de kilometri de București: ”Eram convins să merg acolo”

Sergiu Hanca a răspuns acuzațiilor de blat din Petrolul - FC Botoșani: ”Niște mizerii. Asta arată valoarea oamenilor”

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după meciul în care Parma a câștigat titlul în Serie B

Citeşte şi

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”