Marius Șumudică / Foto: Profimedia

Șumudică se reorientează după ce a refuzat FCSB. Unde vrea să antreneze și ce spune despre numirea lui Dinu Todoran

articol scris de Digi Sport
30.05.2021, 12:52
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

Marius Șumudică a fost în discuții avansate pentru a prelua FCSB, însă antrenorul s-a răzgândit, după ce patronul Gigi Becali spunea că sunt înțeleși în proporții de 99,9%, iar finanțatorul bucureștenilor s-a văzut nevoit să apeleze la un alt tehnician, Dinu Todoran.

Șumudică, liber de contract din februarie, după despărțirea de Rizespor, spune că își dorește să antreneze în străinătate și nu a avut nicio discuție cu campioana CFR Cluj, formație care se desparte de Edi Iordănescu.

Șumudică se reorientează după ce a refuzat FCSB

Antrenorul a comentat și numirea lui Dinu Todoran la FCSB, venită după ce acesta, dar și Nicolae Dică l-au refuzat pe patronul Gigi Becali.

"M-a surprins alegerea făcută de cei de la FCSB, dar e politica dânșilor, ei știu mai bine ce au de făcut. Poate fi surpriza campionatului acest Dinu, nu-l cunosc, nu l-am urmărit, nu știu ce rezultate a avut. De altfel, el a și activat foarte puțin. A fost puțin interimar la Voluntari și nici nu știam că a fost pe la Slatina. Domnul Gigi Becali știe ce are de făcut și vedem ce se va întâmpla. Rezultatele vorbesc pentru fiecare antrenor.

Nu am avut nicio discuție cu CFR. Pentru mine, prioritar e să merg în străinătate. Și asta a cântărit mult în decizia mea de a nu merge la FCSB. Nu neapărat datorită condițiilor financiare, dar încă sunt tânăr și la 50 de ani încă mai am de tras și îmi doresc foarte mult să antrenez în străinătate, să fiu respectat, să mi se ofere condițiile necesare pentru a-mi impune strategia.

Era clar că îi dezamăgesc pe suporterii Rapidului, pe mare parte dintre admiratorii mei. Am destui, fie că-s olteni, bănățeni... trebuie să te gândești ce e mai bine pentru tine, familia ta. Au fost mai multe subpuncte care m-au făcut să nu iau această decizie, nu neapărat asta", a spus Șumudică, la Pro X.

Dinu Todoran este noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că, inițial, Mihai Stoica l-a contactat pe Dinu Todoran pentru a-l coopta în staff-ul de la centrul de copii și juniori, însă, după ce a aflat că este apropiat de biserică, a decis că trebuie să-l numească antrenorul principal de la FCSB.

"Am ales un antrenor pe criteriu de cumințenie, un om cuminte, un om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie, să colaborăm cu el.

L-a sunat Meme și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare, Sfinții Constantin și Elena. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat deja. A semnat la 18:00.

Acum o lună luase Meme legătura cu el să coordoneze la Academie, dar a rămas să mai discutăm. Că noi trebuie să facem niște schimbări la Academie. Și când mi-a spus Meme că n-a putut să vorbească cu el acum, că i-a dat mesaj că e la Căldărușani, la duhovnicul lui, am zis să nu-i mai propună pentru Academie, ci antrenor la prima echipă", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: cfr cluj , marius sumudica , gigi becali , dinu todoran , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Fake news cu suporterii români care ar fi scandat numele lui Putin pe stadion. Care este, de fapt, realitatea

Un clip video care dă de înțeles că suporterii români la meciul cu Ucraina ar fi scandat numele lui Putin pe stadionul din Munchen s-a viralizat pe rețelele sociale și a fost preluat inclusiv în presa tabloidă din Marea Britanie. Centrul pentru Comunicare Strategică din Ucraina a demontat clipul ca fiind fake news și, mai mult, arată că sunetul adăugat la montaj provine dintr-o secvență unde Putin era înjurat pe stadion.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului

Verdict-fulger! Ce a titrat presa din Belgia, după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare

România - Ucraina 3-0. VICTORIE IMENSĂ! ”Tricolorii” au făcut-o șah-mat pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Ucrainenii l-au sunat pe Mircea Lucescu, imediat după umilința cu România. Ce le-a răspuns "Il Luce"

UEFA a rezumat în doar 5 cuvinte ce s-a întâmplat la România - Ucraina

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, fără dubii: ce a spus după ce a văzut adversara FCSB-ului din Champions League

Oficial Și-a anunțat retragerea din fotbal, după ce n-a mai vrut nimeni să îl transfere

Oficial A semnat cu Universitatea Craiova: contract până în 2028

Live Text Turcia - Georgia 2-1, digisport.ro. Arga Guler, execuție fenomenală. Două bare și un gol anulat, pe o ploaie torențială

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali a văzut victoria României la scor de neprezentare în fața Ucrainei și a dat verdictul

Exclusiv Străinii vor să "îngroape" în bani un jucător al României, dar n-au cum să dea de el: "Are telefonul închis!"

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Ce nu s-a văzut la TV în România - Ucraina 3-0! Imagini extraordinare în fotbal cu dispozitive anti-dronă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calcule infernale pentru optimi la Euro 2024. ”Balaurii” care pot ieși în calea României citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”

Digi World

Tu știi cum se mănâncă, de fapt, fructul kiwi? Un medic explică modul corect prin care poți asimila toate fibrele

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri