Mircea Rednic susţine că nu a primit încă bani de la revenirea la Dinamo

”Suntem la 10 puncte de Călărași!”. Rednic nu se gândește la play-off. Cu cine a avut o discuție separată la pauză

09.02.2019, 22:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sepsi - Dinamo 0-1. Dinamo a înregistrat a doua victorie din două meciuri disputate în 2019, după succesul de pe terenul lui Sepsi, 1-0. Singurul gol a fost marcat de Dan Nistor, din penalty.

”Mă bucur că am reușit o a doua victorie din 2019. A fost o victorie grea. Prima repriză am dominat, ei nu au avut ocazii. Repriza a doua normal că ei au ieșit la pressing, mai sus. Am pierdut duelul la mijlocul terenului. Au avut câteva situații de a marca. Am avut și noroc în repriza a doua că nu au marcat.

Fiecare meci e foarte greu. Suntem conștienți că mai avem mult de muncă. Sunt jucătorii noi care au venit, acuză oboseală, ușoare probleme. Se resimt. Mă interesează să ne refacem și să câștigăm meciul cu Botoșani. Ar fi păcat să luăm 3 puncte cu Sepsi și să ne încurcăm cu Botoșani”, a spus Mircea Rednic, după meci.

”Prima repriză mi-a plăcut, am ajuns în fața porții. Montini nu e un vârf adevărat, i-am cerut la pauză să rămână în față. A primit centrări bune. Aș fi vrut să marcăm mai mult. Nistor e un adevărat lider, e căpitanul echipei. E rolul lui și îl face cum trebuie.”, a mai spus Rednic.

Mircea Rednic nu își face calcule pentru play-off

Dinamo are două victorii fără gol primit, în primele două etape disputate în 2019. Cu trei meciuri rămase de disputat, echipa lui Rednic s-a apropiat la 5 puncte de locul 6 (Sepsi), ultimul care duce în play-off.

”Nu vorbim de play-off. Avem 10 puncte de Călărași, parcă. Suntem în grafic, dar nu depinde numai de noi. Depindem și de rezultatele adversarilor. Suntem departe, trebuie să fim realiști. Sunt sigur că vor veni foarte mulți suporteri. Mă bucur și pentru ei că am reușit să câștigăm”, a adăugat Rednic.

Ivan Pesic are șanse de a continua în Ștefan cel Mare. Mircea Rednic l-a folosit în ultimele 10 minute, chiar dacă nu a făcut pregătirea alături de echipă. Condiția ca mijlocașul croat să rămână este să accepte o diminuare a salariului lunar, de la 9.000, la 7.000 de euro.

”Pesic nu a făcut pregătirea cu echipa, dar eu vreau să înțeleagă că nu am nimic cu nimeni. Dacă va înțelege anumite lucruri, va rămâne la echipă”, a încheiat Rednic.

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI SEPSI - DINAMO

 

Etichete: mircea rednic , play off , dinamo play-off


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă