Suporterii de la Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Suporterii lui Rapid, declarație de dragoste pentru Marius Șumudică și acuzații la adresa conducerii

articol scris de Digi Sport
23.02.2022, 22:49
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Rapid este pe punctul de a rata prezența în play-off-ul Ligii 1, iar poziția de antrenor a lui Mihai Iosif ar fi în pericol.

În locul lui Mihai Iosif, se vehiculează că ar putea fi adus Adrian Mutu, lucru ce l-a deranjat teribil pe Marius Șumudică pentru că nu a fost luat în calcul pentru banca Rapidului.

Suporterii lui Rapid, declarație de dragoste pentru Marius Șumudică! Acuzații dure la adresa conducerii: ”Niculae a dezbinat suporterii!”

Când a auzit declarația lui Marius Șumudică, Gheorghe Răducanu, liderul galeriei de la Rapid, a dorit să intre în direct și să îi ofere o explicație tehnicianului.

Răducanu i-a transmis lui Șumudică faptul că suporterii lui Rapid au fost întotdeauna lângă el și și-au dorit ca el să antreneze formația giuleșteană, însă alegerea le aparține celor aflați la conducerea clubului, președintele Daniel Niculae și finanțatorul Victor Angelescu.

Gheorghe Răducanu l-a acuzat pe Daniel Niculae că i-a dezbinat pe suporterii Rapidului și că, deși i-a transmis să păstreze legătura cu rapidiștii de marcă precum Daniel Pancu sau Marius Șumudică, președintele giuleștenilor a refuzat categoric.

Mă simt prost că trebuie să am un dialog prietenul meu de o viață, cu Șumi, prin intermediul dumneavoastră. M-a facut să plâng, mi-au dat lacrimile. Îl iubesc, e unul dintre cei mai reprezentativi rapidiști. Mergeam împreună și la meciurile de volei și de handbal. Are dreptate, îmi pare rău, dar nu suntem noi patronii.

Să nu confunde clubul cu suporterii. Îl iubim, dar nu avem nicio putere. Ce putem să facem noi? Să îl luăm la bătaie pe Angelescu sau pe Niculae, care nu halește niciun rapidist și vrea să aducă doar oameni de-ai lui? I-am spus ’băi, Nico, împacă-te cu Pancu că împarți rapidiștii, vorbește cu Șumi”. E vina noastră? Șumi l-a luat din fotoliul de acasă și l-a dus la Astra și l-a făcut campion.

Suporterii nu s-au băgat. Am zis că e responsabilitatea lui Niculae și a lui Victor Angelescu. În cazul în care dau greș, îi alungăm din Giulești. Cum au fost și alții, așa vor fi și ei. La Rapid, dacă nu faci performanță, pleci, nu contează cine ești. Pe Nae Manea l-am chemat eu și am vorbit ’Uite, nu merge treaba, hai, te rog eu, oprește-te’. L-am sunat pe Copos și i-am spus că vrem să îl punem pe Andone. Nae Manea a înțeles, nu s-a supărat. Lui Șumudică, i s-a făcut manevră, l-au dat afară. Iencși s-a îmbolnăvit și, când să revină, l-au dat afară. Cu Pancu, juca echipa ceas și toată lumea îl bălăcărește.

Am încercat să îl învăț pe Niculae. I-am zis să îi aducă lângă el, să facă o familie. I-am zis să se împace cu Pancu, dar nu a vrut sub nicio formă. Eu de atunci nu mai vorbesc cu Niculae. Cum să nu îl vrem noi pe Șumudică. Suporterii sunt divizați de Daniel Niculae. Suporterii nu mai iubesc Rapidul, ei îl iubesc pe Niculae, pe Iosif, pe Șumudică, pe Pancu, pe Săpunaru. Daniel Niculae a creat această divizare între suporteri. El e liderul familiei noastre, trebuie să o țină unită.

La noi e ceva special, dragostea pentru Rapid se transmite din generație în generație. E datoria lui Niculae să țină oamenii aproape. E imposibil să fie 100 de rapidiști în club. Noi nu aveam rapidiști reprezentativi. Acum au crescut oamenii ăștia. Nu putem să îi punem pe toți 20 antrenori, azi Șumudică, mâine, Pancu, poimâine, Iencși, dar trebuie să se susțină între ei.

I-am spus lui Pancone să rămână președinte, că, dacă era președinte, nimeni nu îi putea reproșa nimic. I-am spus că o să aibă de suferit, că viața de antrenor îți dă satisfacții, dar și suferințe”, a declarat Gheorghe Răducanu la emisiunea Digi Sport Special.

Răspunsul lui Marius Șumudică nu s-a lăsat așteptat. Tehnicianul a recunoscut că se aștepta la mai multe lucruri din partea suporterilor giuleșteni, însă nu exclude să revină la un moment dat la Rapid.

Mă așteptam la mai mult din partea suporterilor care spuneau că sunt legendă a Rapidului. Au fost n momente când au făcut anumite gesturi și pe mine m-au exclus la momentul respectiv. Va veni o zi când mă voi întoarce la Rapid pentru că acolo e casa mea. Vreau să închei, cu mine nu s-a discutat nimic despre Rapid, nu m-a contactat nimic și m-a deranjat că au apărut zvonuri ca s-a discutat cu altcineva care nu cred că ar fi meritat mai mult decât aș fi meritat eu”.

Etichete: rapid , suporteri , marius sumudica , daniel niculae , corsicanu , gheroghe răducanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Total neașteptat! Decizia luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo - UTA Arad

Englezilor nu le-a venit să creadă! Ce transfer pregătește Bayern după eșecul din Champions League

Dan Petrescu l-a descris într-un singur cuvânt pe Dan Șucu

Continuă hegemonia! A câștigat al 13-lea titlu consecutiv și o așteaptă pe FCSB în preliminariile Champions League

Citeşte şi

Exclusiv A intrat în direct și i-a ”desființat” pe șefii de la Rapid: ”La fel de vinovat ca Niculae! Să dispară!”

Exclusiv Răbufnire în direct: ”De ce nu poate să antreneze Rapidul? Nu am nimic cu ei, dar nu știu nimic”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”