Eduard Radaslavescu, în meciul FCSB - Farul / Foto: Sport Pictures

Tatăl jucătorului despre care Gigi Becali a spus că ”nu e fotbalist” a reacționat! Cum l-a numit pe patronul FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
09.02.2024, 16:48
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Introdus pe teren în finalul meciului FCSB - Farul 1-1, Eduard Radaslavescu (19 ani) a ratat două ocazii uriașe, spre nemulțumirea lui Gigi Becali (65 de ani).

Patronul liderului din SuperLigă a spus despre tânărul jucător pentru care a plătit 850.000 de euro pentru a-l transfera de la Farul că ”nu este fotbalist”. Apoi, la scurt timp, a revenit și a transmis că are încă încredere în Radaslavescu și așteaptă să dea un randament mai bun atunci când va primi mai multe minute.

  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Radaslavescu, potrivit Transfermarkt.
  • 14 apariții (295 de minute) a adunat Eduard Radaslavescu în acest sezon la FCSB.

Tatăl lui Eduard Radaslavescu: ”Domnul Gigi Becali este unul dintre cei mai de calitate oameni din România”

După declarațiile lui Gigi Becali, Daniel Radaslavescu, tatăl internaționalului U20, kinetoterapeut de meserie, a reacționat. Acesta a afirmat că fiul său se află într-o formă fizică bună și l-a îndemnat să-și aștepte rândul pentru a-și demostra calitățile și la FCSB.

Chiar dacă patronul roș-albaștrilor l-a criticat dur pe fotbalist, tatăl lui Radaslavescu l-a numit pe Becali ”unul dintre cei mai de calitate oameni din România”.

El trebuie să muncească în continuare şi să îşi aştepte şansa. Dacă Doamne-Doamne îi dă acum… am stat până la ora 03:00 cu copilul de vorbă, era foarte supărat, devastat! A ezitat, n-are ritm, nu are intensitate. El este foarte credincios şi merge în permanenţă la două biserici. A fost crescut într-o familie de ortodocşi desăvârşiţi, din tată-n fiu.

Domnul Gigi Becali este unul dintre cei mai de calitate oameni ai României. Cu toate că are exprimarea pe care o doreşte, eu am toate aprecierile pentru domnul Gigi pentru ceea ce face şi câtă lume ajută, nu pot să judec ce spune dânsul.

Copilul este foarte ok, asta doar dânşii ştiu dacă va rămâne sau nu. El are 1,82 înălţime, are 72 de kilograme, două kilograme sub categorie, 9% masă grasă. Pe alergare scoate 33 de km/oră. Aleargă 6-7 km pe antrenament. De la 5 ani, copilul ăsta a fost pregătit de mine până să ajungă la Academie (n.r.- Academia Hagi). Şi mai am un băiat, mai mic.

Să vă spun, noi avem aici la Băile Herculane… suntem la 1100 de metri altitudine. Ionizarea noastră prezentă în atmosferă ne permite doar prin respirație să ne tratăm. Alveolele pulmonare ale copilului erau la o vârstă de 12 ani, echivalentul a 14 ani”, a declarat tatăl lui Eduard Radaslavescu, potrivit Fanatik.

VIDEO Rezumat FCSB - Farul 1-1

Etichete: gigi becali , eduard radaslavescu , tata eduard radaslavescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”