Dani Coman / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv ”Te-ai fi dus președinte la Rapid, cu Șumudică antrenor?” Dani Coman a răspuns fără ocolișuri

articol scris de Digi Sport
10.07.2023, 23:20
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Marius Șumudică (52 de ani) a sperat că va fi ales de conducerea Rapidului pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu (44 de ani) pe banca tehnică.

Totuși, giuleștenii au mers pe mâna lui Cristiano Bergodi (58 de ani). În urmă cu câteva zile, Șumudică a dezvăluit că a discutat cu Daniel Niculae (40 de ani), cu care ar fi avut câteva divergențe în trecut, și au lămurit lucrurile.

Dani Coman l-ar fi vrut pe Marius Șumudică antrenor la Rapid: ”E greu să-l mai prinzi liber”

Chiar dacă s-ar fi împăcat, antrenorul a recunoscut în direct la Digi Sport că, dacă ar fi fost instalat la Rapid, ar fi preferat să lucreze cu Dani Coman, actualul președinte de la Hermannstadt, în locul lui Daniel Niculae.

În acest context, Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, l-a întrebat direct pe Coman dacă ar fi acceptat să meargă în Giulești: ”Te-ai fi dus președinte la Rapid, cu Șumudică antrenor?”.

Oficialul grupării din Sibiu a răspuns fără să stea pe gânduri.

M-aș fi dus. Am crezut că va fi antrenorul Rapidului. Era timpul lui, e greu să-l mai prinzi pe Șumudică liber. Puteau lucra cu el fără niciun fel de probleme”, a spus Dani Coman.

Cei doi au colaborat la Astra Giurgiu.

"Avea carafe de vin pe masă". Marius Șumudică a povestit un episod neștiut cu Daniel Niculae

"Tot ce a declarat Angelescu, spunând că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din țară, îmi arată că nu a primat performanța la Rapid.. Deci, s-a răzbunat. L-am adus pe Niculae la Astra alături de Dani Coman și el a intervenit de 'n' ori la mine ca să intru cu el titular.

Eu nu voiam, pentru că nu merita, dar a făcut lobby pe lângă mine și mi-a spus să-i mai dăm o șansă. I-am dat o șansă, dar domnul Niculae s-a supărat când am pierdut Cupa României cu Voluntari, că nu a fost în lot... M-am trezit că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, nu-i dau numele. În seara meciului avea carafe de vin pe masă cu jucătorii", a spus Șumudică, la Fotbal Club.

Daniel Niculae a jucat pentru Astra Giurgiu în perioada 2015 - 2017, timp în care a bifat 55 de meciuri și a reușit să marcheze 9 goluri.

"Mi se pare incredibil". Victor Angelescu a spus de ce nu a ajuns Marius Șumudică la Rapid

Deși a sperat până în ultima clipă că va fi numit la Rapid, Marius Șumudică a fost ocolit de oficialii clubului. Întrebat despre această decizie, Victor Angelescu a explicat de ce nu a ajuns "Șumi" în Giulești, iar antrenorul a fost "taxat" pentru ieșirile sale din ultimii ani.

"În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică, pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întâmplă la Rapid. Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist... Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin. Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fii pus, mi se pare destul de greu de gândit.

Sunt comentariile dânsului, nu pot să spun dacă va antrena sau nu Rapid. Ar trebui să se decidă care e opinia lui, nu se poate schimba de la o zi la alta. Ca si antrenor, sunt convins că e foarte, foarte bun, dar am vorbit la nivel declarativ. Nu contează doar asta sau că ești rapidist. Atâta timp cât arunci cu pietre de la Liga 4, cum vrei să lucrăm împreună?", a spus Angelescu, la Liga Digisport.

Etichete: marius sumudica , dani coman , presedinte rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Marius Șumudică pune ”paie pe foc” înainte de Rapid - FCSB: ”Au luat primul lor titlu. Suntem la egalitate acum!”

Acord pentru transferul lui Denis Drăguș: ”Plătește două milioane”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian