Jucătorii lui CFR Cluj, la meciul cu Gaz Metan Mediaș / Foto: Sport Pictures

"Te întrebi dacă e coincidență sau conspirație". Conducerea lui CFR Cluj cere "fotbal jucat pe teren"

articol scris de Digi Sport
04.11.2020, 11:20
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj a acuzat arbitrajul după eșecul de duminică contra lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, iar Dan Petrescu a amenințat că va demisiona din funcția de antrenor, acesta fiind doar unul dintre motivele supărării sale.

Ardelenii lăsau de înțeles, după meci, că ar exista o conspirație împotriva lui CFR Cluj, însă Ștefan Gadola, acționar la formația din Gruia, susține că a fost vorba, în mare parte, de niște vorbe aruncate la nervi.

"Te întrebi dacă e coincidență sau conspirație". Conducea lui CFR Cluj cere "fotbal jucat pe teren"

Totuși, Gadola, care vede patru echipe implicate în lupta la titlu din Liga 1, cere ca meciurile să se joace doar pe teren.

"În mare parte sunt vorbe aruncate la supărare, dar în momentul în care vezi aceste coincidențe, cum se spune, te întrebi dacă sunt coincidențe sau chiar există așa ceva. Fotbalul trebuie să se joace pe teren și să fie corect. Meciul de la Cluj a alimentat foarte mult această idee de conspirație asupra noastră.

Sunt trei echipe importante - Universitatea Craiova, FCSB și Viitorul. Sunt echipe foarte bune și cred că ne vom lupta cu ei pentru titlu. Aș dori ca în meciurile directe cu ei să arătăm că suntem mai buni, așa cum am câștigat campionatul cu Universitatea Craiova. Un meci perfect pentru noi, toată stima pentru jucătorii noștri. Ne luptăm și anul ăsta, vrem să câștigăm campionatul, e clar că asta se dorește. Mă bucur că există echipe cu care să ne batem și să luptăm pe teren", a spus Gadola, la ProX.

Motivele care l-au făcut pe Dan Petrescu să își anunțe plecarea de la CFR Cluj

În toată perioada în care a antrenat CFR Cluj, Dan Petrescu s-a plâns mereu de arbitraj, însă picătura care a umplut paharul a fost la meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a noua.

În minutul 65, CFR a cerut un penalty la un duel dintre Păun și Roberto Romeo, dar arbitru a acordat lovitură liberă de pe linia careului.

Peste trei minute, Costache a marcat, dar arbitrul George Găman a anulat reușita.Apoi în minutul 77, CFR a mai solicitat un penalty la un duel dintre Păun și Alceus, dar nici de această dată nu a avut succes.

Pe lângă problema arbitrajelor, Dan Petrescu se plânge și de conducere, pentru că nu i-a adus jucători.

"Eu am cerut jucători și arbitraje corecte! Arbitraje corecte nu am... Nu am cerut să mă ajute niciodată, dar să fie corecți. Păi, tată, ei (n.r.: conducătorii) trebuie să se ocupe și să vorbească. Ce ne facem? Eu să vorbesc? M-am săturat să vorbesc. Trebuie să vorbească să-mi asigure arbitraje corecte", spunea Petrescu.

Etichete: cfr cluj , gaz metan medias , universitatea craiova , dan petrescu , ștefan gaola


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă