Deian Sorescu / Foto: Instagram-@deiansorescu

Răsturnare de situație în cazul transferului lui Deian Sorescu la FCSB

articol scris de Digi Sport
13.01.2023, 13:27
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Gigi Becali (64 de ani) a făcut din Deian Sorescu (25 de ani) una dintre țintele celor de la FCSB în această perioadă de mercato.

Răsturnare de situație: Deian Sorescu, la FCSB!

UPDATE 13:27: Deși tratativele intraseră în impas ieri, se pare că transferul lui Deian Sorescu la FCSB se va perfecta, în cele din urmă.

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că cluburile FCSB și Rakow au bătut palma pentru transfer și urmează ca actele să fie parafate.

"Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor", a declarat Giovanni Becali, pentru Fanatik.


Gigi Becali a refuzat inițial să dea bani pentru împrumutul lui Deian Sorescu

FCSB și Deian Sorescu au ajuns la un acord pentru un contract de împrumut, pe 6 luni, variantă agreată și de Rakow, însă negocierile s-au împotmolit când s-a ajuns la partea financiară.

Din informațiile Digi Sport, liderul campionatului din Polonia a pretins 200.000 de euro pentru un împrumut al lui Deian Sorescu la FCSB până în vară.

De asemenea, polonezii ar fi cerut și introducerea unei clauze de cumpărare a mijlocașului, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Gigi Becali nu a fost de acord cu condițiile puse de oficialii lui Rakow. "Nu le dau nici o mie de euro!", le-a transmis Gigi Becali apropiaților, cu referire la suma de 200.000 de euro cerută de polonezi pentru împrumutul lui Deian Sorescu.

În aceste condiții, negocierile dintre părți au fost sistate, iar Deian Sorescu nu va ajunge la FCSB nici de această dată. El a mai fost dorit la gruparea roș-albastră și în urmă cu un an și jumătate.

Rakow a plătit 800.000 de euro pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu ar fi trebuit să ajungă la FCSB sub formă de împrumut până în vară, cu opțiune de transfer definitiv în schimbul a 1,5 milioane de euro, scrie presa din Polonia. Suma este de două ori mai mare decât cea pe care Rakow i-a plătit-o lui Dinamo pentru a-l transfera pe Deian Sorescu în iarna anului 2022 (800.000 de euro).

În acest sezon, Deian Sorescu a evoluat în 15 meciuri pentru Rakow, a marcat de două ori și a dat o pasă decisivă. Fostul dinamovist a jucat constant, dar se pare că nu are cea mai bună relație cu antrenorul Marek Papszun, iar acesta este motivul pentru care își dorește să plece.

Deian Sorescu, fotbalist care poate juca în ambele benzi ale atacului, dar și fundaș dreapta, a mai fost dorit de Gigi Becali și în vara lui 2021, când FCSB i-a oferit lui Dinamo 700.000 de euro, propunere refuzată.

Deian Sorescu este în acest moment în cantonament în Antalya, unde se află și delegația FCSB-ului, care urmează să joace un amical cu Rakow pe 16 ianuarie.

Etichete: transferuri fcsb , jucatori fcsb , deian sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Mesajul categoric transmis de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul în Grecia și a scris istorie pentru PAOK

Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea a reacționat după ce a aflat ce salariu ar primi Ovidiu Popescu la U Cluj. ”Refuz să cred”

Internaționalul român asaltat de oferte a spus unde NU vrea să joace: ”Am refuzat”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian