Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj / Foto: YouTube @CFR 1907 Official

"Ți-a dat mesaj acum Dorinel?". Șumudică, mesaj tăios pentru rivale: "Să nu cumva să jucăm doar noi în Europa, în decembrie"

articol scris de Digi Sport
15.07.2021, 21:04
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

CFR Cluj s-a calificat cu mari emoții în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după 4-3, la general, contra celor de la Borac Banja Luka, iar Marius Șumudică speră ca echipa sa să ajungă, cel puțin, în grupele Conference League.

"Ți-a dat mesaj acum Dorinel?". Șumudică, mesaj tăios pentru rivale: "Să nu cumva să jucăm doar noi în Europa, în decembrie"

Pentru a-și asigura participare în grupele Conference League, CFR Cluj trebuie să treacă și de următorul adversar din Liga Campionilor, Lincoln Red Imps, formație din Gibraltar. Cu toate acestea, Șumudică speră că echipa sa va putea juca în grupe într-o competiție mai importantă.

Șumudică a părut deranjat când a auzit o declarație a lui Dorinel Munteanu, care a spus că echipele din România nu au șanse la grupele Champions League în actualul format. Antrenorul de la CFR le-a transmis un mesaj și celorlalte reprezentate ale țării noastre în competițiile europene - FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi.

"Cine ți-a zis, ți-a dat mesaj acum Dorinel? Trimite-i mesaj înapoi lui Dorinel, scrie-i: 'A zis Șumudică că își dorește foarte mult următorul pas, să treacă de o echipă din Gibraltar și să ne calificăm în Conference League. În momentul în care vom fi în Conference League, din punct de vedere financiar încercăm să aducem niște bani la club. După care, vom avea șansa să continuăm în Champions League sau, cel mai rău, în Europa League'.

Dacă domnul Dorinel Munteanu știe și cunoaște valoarea fotbalului românesc, că n-am putea ajunge în Champions League, îi respectăm opinia. Eu n-am spus niciodată lucrul ăsta, dar nici nu promit că vom ajunge în Champions League. Cu siguranță că ne vom bate să vedeți CFR Cluj până în decembrie. Și aș vrea să văd câte echipe din România vor mai juca până în decembrie în competiții europene.

Cu toate că eu le doresc baftă. Nu sunt un tip care să stau așa (n.r - cu degetele încrucișate), cum cred că au stat unii când am jucat noi la Banja Luka, cred că nu și-au tăiat unghiile vreo 2 săptămâni. Să nu cumva să fim doar noi care vom juca până în decembrie în competițiile europene", a mai spus Șumudică.

CFR Cluj se va duela în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor cu Lincoln Red Imps, formație din Gibraltar, care s-a impus cu 5-0 în returul cu Fola Esch, după 2-2 în tur.

Meciurile din turul 2 preliminar al UEFA Champions League se dispută pe 20/21 iulie și 27/28 iulie.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , marius sumudica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

Răspunsul dat de Francisc Dican, întrebat despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”