Anton Petrea, antrenor FCSB / Foto: Sport Pictures

Toni Petrea a făcut planul pentru meciul cu CFR Cluj. De ce nu e decisiv duelul în lupta pentru campionat

articol scris de Digi Sport
22.01.2022, 15:56
  • Fotbal: Italia - Turcia, marți, 22:00, DGS 2

  • Fotbal: Portugalia - Finlanda, marți, 21:45, DGS 1

Anton Petrea (46 de ani) spune că FCSB are forța pentru a marca în poarta CFR-ului, echipa fără gol primit în cele mai recente 6 partide din Liga 1.

"Noi avem un debut de an de foc în care vom juca împotriva echipei de pe primul loc. CFR a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului cu 19 victorii şi doar două înfrângeri, fără niciun meci egal.

Asta spune multe despre forţa CFR-ului. Este o echipă care primeşte foarte puţine goluri, iar asta pentru noi trebuie să fie o motivaţie şi sper să fim prima echipă care reuşeşte să marcheze în poarta CFR-ului după şase partide oficiale. Şi în acelaşi timp să şi câştigăm”, a spus Petrea, la conferința de presă oficială dinaintea partidei de duminică seară.

  1. Meciul Dinamo – FCSB e programat pe 30 ianuarie, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1, în etapa cu numărul 23 din Liga 1.

FCSB vrea să întrerupă hegemonia CFR-ului. Anton Petrea: ”Vrem să marcăm cât mai repede!”

Antrenorul roș-albaștrilor a spus că FCSB va încerca să marcheze cât mai repede, pentru a-i pune în încurcătură pe campioni.

”Cunoaştem forţa şi stilul de joc al celor de la CFR, sper ca mâine să găsim soluţiile cel mai bune pentru a desface apărarea lor foarte bună. Ei sunt periculoşi nu numai la fazele fixe, ci şi pe contraatac. Au jucători tehnici, jucători de viteză pe benzi, care oricând pot dezechilibra o apărare.

Trebuie să fim atenţi nu numai la fazele fixe, ci şi la contraatacurile lor. Probabil că vor opta pentru un joc de aşteptare şi să ne surprindă pe contraatac. Aşa că trebuie să fim pregătiţi la toate capitolele.

Însă pe mine mă interesează jocul nostru, vreau să avem o exprimare bună, o circulaţie a mingii bună şi să reuşim să finalizăm cât mai multe acţiuni. Poate să marcăm cât mai repede. Scorul nu este important, vreau victoria”, a mai spus Petrea.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Anton Petrea nu consideră că partida cu CFR este decisivă în lupta pentru titlu.

”Mai sunt destul de multe meciuri de disputat, sunt multe puncte puse în joc. Dacă am câştiga mâine seară ne-am apropia un pic, dar vom mai avea de tras, trebuie să venim din urmă. Este un meci important, dar nu cred că va fi decisiv.

CFR avut un parcurs mai stabil şi mai constant, a reuşit să câştige unele meciuri chiar dacă a făcut-o la limită, cu 1-0 sau 2-1. Asta înseamnă că formează o echipă experimentată care atunci când marchează greu mai primeşte gol", a explicat el.

Printre titularii formaţiei CFR Cluj în partida de duminică nu se vor regăsi şi noile transferuri ale grupării ardelene, este de părere Petrea.

"Nu cred că în echipa celor de la CFR va apărea mâine seară un jucător transferat în această pauză competiţională. Eu au echipa formată, joacă acelaşi lucru de mult timp, există un schelet al echipei foarte bine conturat.

Aşa că mă aştept ca mâine poate doar pe parcurs să apară dintre jucătorii transferaţi recent", a precizat Anton Petrea.

Etichete: fcsb cfr cluj , anton petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar

Belgia, actuala deținătoare a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, face în premieră pasul spre a îndemna guvernele UE să ia în considerare folosirea așa-zisei „opțiuni nucleare” împotriva Ungariei – suspendarea dreptului de vot a acesteia în instituțiile europene, scrie Politico. Ungaria urmează să preia președinția rotativă începând de luna viitoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Kylian Mbappe a semnat: cel mai mare salariu de la Real Madrid! Nu este, însă, cel mai bine plătit din Spania

Total surprinzător: Real Madrid l-a refuzat pe Kylian Mbappe!

”E gata”. Cristi Borcea are nouă copii, iar acum și-a anunțat decizia: ”Am vorbit cu Valentina”

A luat cea mai controversată decizie la 37 de ani și s-a îmbogățit! Cum au reacționat copiii ei, după ce au aflat ce face

Video Viral imediat: o melodie românească a început și Carlo Ancelotti și Vinicius n-au stat pe gânduri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ofertă de 5.000.000 € pentru Edi Iordănescu! Selecționerul României a dat răspunsul pe loc

Foto Topul salariilor de la Real Madrid! Pe ce locuri sunt starurile Vinicius și Bellingham, după transferul lui Mbappe

Lovitură! Patronul din SuperLigă care-l vrea pe Boloni, după ce Metz a retrogradat: ”O să fac tot posibilul să-l conving”

Gigi Becali: ”Nu cred că mă mai interesează”. Transferul la FCSB, la un pas să pice

Citeşte şi

Gigi Becali a dat lovitura

Video În autocar, pe teren, la interviu și în club! Florinel Coman, nedespărțit de ”bijuteria” sa. ”De unde o ai?”

PEROZIrina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

FILM NOWNoua iubită a lui Jason Momoa, pozată în colanți și bustieră, pe stradă. Adria Arjona a vrut să scape de paparazzi, dar nu a reușit

Giovanni Becali și Jose Mourinho pot face transferuri de 23.000.000 de euro la Fenerbache! Ce lovitură dă Gigi Becali citeşte ştirea pe Prosport.ro

Acest om are șapte vieți! Accidentat și condus de adversarul său, Novak Djokovic a revenit miraculos și s-a calificat în sferturi la Roland Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Elena Ionescu, parada costumelor de baie în Republica Dominicană. Mizează pe senzualitate și pe puterea ei de seducție

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”