Toni Petrea / Foto: Captură Digi Sport

Toni Petrea, primele declarații după revenirea la FCSB: "Îmi plac provocările!". Ce spune despre Edi Iordănescu

articol scris de Digi Sport
20.11.2021, 16:46
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Antrenorul Toni Petrea a revenit la FCSB, iar sâmbătă a susținut prima conferință de presă din al doilea mandat.

Primul meci al lui Toni Petrea pe banca FCSB-ului, în noul mandat, va avea loc duminică, de la ora 20:30, în compania celor de la FC Botoșani, în direct la Digi Sport 1. Petrea a spus că se bucură să se afle din nou pe banca FCSB-ului:

Toni Petrea, primele declarații după revenirea la FCSB: "Îmi plac provocările!". Ce spune despre Edi Iordănescu

"Nu mă gândeam că o să revin atât de repede pe banca echipei, după plecarea mea din vară. Am acceptat această propunere venită din partea patronului, pentru că este o provocare pentru mine. Îmi plac provocările. Mă aștept ca evoluția echipei să fie din ce în ce mai bună, iar ușor, ușor să ne apropiem cât mai repede de locul 1.

Lotul de jucători era altul, acum au apărut alți jucători. Nu ar fi fair-play din partea mea să vorbesc despre colegii mei, ceilalți antrenori care au lucrat aici. Nu am venit aici să mă gândesc la plecare, tocmai am sosit, gândurile mele se îndreaptă doar către ce trebuie să fac acum. Vreau să imprim echipei o evoluție cât mai bună, rezultatele să vină și să o luăm pas cu pas.

Ținând cont că CFR Cluj este acum pe primul loc, cu o diferență destul de mare de puncte, va fi dificil să ne luptăm cu ei. Dar eu cred că mai multe echipe pot emite pretenții la titlu în acest sezon. Va fi greu, dar nu imposibil.

Revederea cu jucătorii a fost plăcută, emoționantă. Mă bucur că am revenit alături de ei. Am avut o discuție cu patronul înainte să semnez. Nu vă pot face publice aceste discuții, sunt private. Am convingerea că lucrurile vor decurge așa cum trebuie și echipa nu va avea de suferit, asta e cel mai important. La asta trebuie să ne gândim.

Port un respect deosebit suporterilor. Nu vreau să comentez nimic legat de aceste lucruri. Îmi doresc doar ca suporterii să susțină echipa, jucătorii, pentru că ei au nevoie de susținere", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

  • Edi Iordănescu a lăsat-o pe FCSB pe locul doi în Liga 1, cu 31 de puncte, opt în spatele liderului CFR Cluj.

Ce salariu are Toni Petrea la FCSB

Edi Iordănescu a rezistat mai puțin de trei luni pe banca FCSB-ului, iar Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor. Este vorba de Toni Petrea, cel care a mai ocupat funcția de antrenor principal în sezonul 2020/2021 și a reușit să câștige Cupa României.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că i-a dublat salariul lui Petrea față de precedentul mandat, tehnicianul urmând să câștige acum 10.000 de euro lunar. În plus, acesta va avea un bonus în cazul în care o duce pe FCSB în grupele UEFA Champions League.

Etichete: edi iordanescu , toni petrea , antrenor fcsb , meciuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă