Toni Petrea, antrenorul de la FCSB / Foto: Captură Youtube@FCSBTV

Toni Petrea sună adunarea la FCSB înainte de debutul noului sezon, cu 'U' Cluj: "Stagiunea trecută e istorie"

articol scris de Digi Sport
16.07.2022, 13:58
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB urmează să debuteze în noul sezon al Superligii României pe Național Arena, contra nou-promovatei, Universitatea Cluj, duminică, de la ora 21:30, în DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE TEXT și VIDEO pe digisport.ro.

Înainte de partida cu echipa pregătită de Erik Lincar, bucureștenii se declară încrezători și speră să continue forma bună arătată în amicale.

Toni Petrea, înainte de partida FCSB - U Cluj

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, spune că are încredere în formația sa și speră ca problemele din stagiunea trecută să fie date uitării.

"Ne așteptăm să avem parte de susținerea suporterilor. Mă bucur că vine lumea la stadion, s-a văzut și la amicalele verii. Suntem optimiști, încrezători pentru acest start din campionat, dar și pentru meciurile din Conference League.

Vom vedea de mâine seară roadele muncii lor de la antrenamente. Vrem să începem cu victorie. Chiar dacă vom juca cu o nou promovată, cei de acolo au adus jucători cu ștate vechi în Liga 1 și chiar din străinătate, este o echipă experimentată. 

Dispunem de un lot destul de valoros și numeros, astfel că vom avea nevoie de toată lumea. Important este să facem un meci bun acolo, în Georgia, dar, până atunci, trebuie să fim atenți la meciul cu U Cluj.

Sezonul trecut e istorie, am analizat ce nu a funcționat, permanent vrem să ne îmbunătățim stilul de joc, atât individual, cât și colectiv", a spus Toni Petrea.

lorin Tănase va juca în prima etapă, cu Universitatea Cluj

Florin Tănase (27 de ani), căpitanul "roș-albaștrilor" și golgheterul din ultimele două sezoane, s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 28 a partidei cu Oțelul Galați.

Fotbalistul a aflat verdictul medicilor și veștile sunt îmbucurătoare. Fl. Tănase a avut mici probleme la ganglioni, însă va fi recuperat în timp util și va fi pe teren în prima etapă, cu Universitatea Cluj.

Staff-ul se temea că accidentarea ar putea fi una musculară, însă testele nu au relevat o astfel de problemă.

Florin Tănase a fost golgheterul Superligii în sezoanele 2020-2021 (24 de goluri) și 2021-2022 (20 de goluri).

  • Cum va arăta FCSB în prima etapă: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - A. Cordea, Tănase, Coman

FOTO Așa arată noul echipament al FCSB-ului

Galerie Foto

Etichete: etapa 1 , toni petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă