Andrea Compagno și Gigi Becali / Foto: colaj Digi Sport

Exclusiv Transferul lui Andrea Compagno la FCSB, în impas! Ce salariu vrea italianul și cât a oferit Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
27.08.2022, 23:36
  • Liga 2: Corvinul - Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Andrea Compagno (26 de ani) este atacantul dorit de Gigi Becali (64 de ani) și așteptat de Nicolae Dică (42 de ani) la FCSB.

  • Meciul dintre FCSB și Hermannstadt se joacă duminică, de la 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

Italianul a primit dreptul, sâmbătă la prânz, de a negocia cu oficialii roș-albaștrilor după ce finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 și Adrian Mititelu, omologul de la U Craiova 1948, s-au înțeles asupra sumei de transfer: 1,5 milioane de euro.

Negocierile au pornit imediat și jucătorul era așteptat duminică la București pentru a parafa contractul. Însă, fotbalistul nu este disperat să semneze cu FCSB-ul, lucru confirmat de faptul că ține la pretențiile sale, acelea de a semna pe un salariu consistent. Așa se face că la momentul redactării acestui material, sâmbătă noapte, transferul pare picat. Dar nu definitiv. Negocierile se vor relua duminică.

Conform surselor digisport.ro, Compagno își dorește un contract care să-i asigure lunar suma de 30.000 de euro. Ar însemna că pe sezon și-ar asigura doar din acest angajament 360.000 de euro. În schimb, Gigi Becali a transmis clar că nu este dispus să ofere lunar mai mult de 15.000 de euro, deci la jumătate din suma cerută de italian.

Momentan, Compagno s-a ținut tare și a spus că este chiar dispus să continue la U Craiova 1948 dacă nu va primi suma cerută de el.

Atacantul e Compagno, fundașul central poate fi Boli. Cum a comentat Dică mutările lui Gigi Becali

Dacă postul de atacant părea a fi deja rezolvat, Becali mai încearcă acum o altă lovitură: transferul lui Kevin Boli (31 de ani), de la FC Botoșani.

Despre această a doua ipotetică mutare a vorbit Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului de campionat, cu Hermannstadt, programat duminică, pe Arena Națională, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

”Pe Boli îl știți și voi, pentru că a jucat mult timp în România. Este un jucător interesant pentru noi, vom vedea”, a spus Dică.

Legat de Compagno, Dică a preferat o poziție defensivă cel puțin până va fi convins că mutarea se va perfecta.

”Vom vedea, nu știu. Deocamdată nu pot comenta nimic, pentru că nu s-a făcut. Dacă se aduce un atacant, zâmbesc.

Am mai spus-o, e un jucător bun, a arătat-o la Craiova când i-a ajutat și în Liga 2 și în Liga 1, a avut un impact bun în primul eșalon și încă îl are.

Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Când vine la antrenament, atunci da, putem spune", a declarat Dică. 

Andrea Compagno, transfer rezolvat momentan doar la nivel de cluburi. Ce a spus Gigi Becali

Prima ofertă, de 700.000 de euro, a fost refuzată de Adrian Mititelu. Roș-albaștrii au plusat, însă, și au reușit să ajungă la o înțelegere cu oltenii.

U Craiova 1948 a acceptat ultima ofertă făcută de Gigi Becali pentru Andrea Compagno. Atacantul poate ajunge la FCSB, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Gigi Becali s-a grăbit să anunțe transferul, dar nu se aștepta ca jucătorul să aibă astfel de pretenții financiare.

"Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a declarat Becali, pentru GSP.ro.

Andrea Compagno ar putea ajunge într-un final duminică la București pentru a semna contractul cu FCSB.

FCSB, 10 transferuri în vara lui 2022 dacă va fi ”rezolvat” și Compagno

Andrea Compagno (26 de ani) poate fi cel de-al 10-lea jucător adus de FCSB în vara lui 2022. Ajuns la Craiova în iulie 2020, de la Tre Fiori (San Marino), Andrea Compagno a promovat cu formația lui Adrian Mititelu în Liga 1, în vara lui 2021. Pentru olteni, atacantul ialian a reușit să înscrie 17 goluri în 34 de meciuri, în Liga 1.

Roș-albaștrii au mai reușit, în această perioadă de mercato, să-i achiziționeze pe Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani), David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Etichete: nicolae dica , gigi becali , kevin boli , transferuri fcsb , andrea compagno


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Luis Enrique și-a spus "oful" la flash-interviu, iar presa franceză a reacționat imediat: "Dezgustător!"

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Nici măcar Le Parisien n-a avut milă! Ziarul de casă al PSG-ului a descris echipa într-un singur cuvânt

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

Citeşte şi

Exclusiv Ce a spus Mihai Rotaru, după ce Gigi Becali a mințit că va băga juniori în primul 11 al FCSB-ului

Exclusiv Cum poate influența ”modelul Gigi Becali” SuperLiga, după ce FCSB a devenit campioană

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea radicală a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani. Cum a ajuns să arate după viața grea dusă după Revoluție citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă pentru Ana Bogdan la Roma: a învins o finalistă de Grand Slam citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”