Geanina Sefer, mama lui Antonio Sefer / Foto: @antoniosefer_7

Video Exclusiv Transferul lui Antonio Sefer nu ar fi fost blocat de salariul cerut de mama jucătorului: ”A fost altceva”

articol scris de Digi Sport
26.08.2022, 00:51
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Antonio Sefer (22 de ani) a fost dorit de Hapoel Beer Sheva, formație care a oferit 400.000 de euro în schimbul transferului jucătorului de la Rapid, însă discuțiile s-ar fi împotmolit când israelienii au aflat ce salariu a solicitat Geanina Sefer pentru fiul său.

În urmă cu o zi a apărut informația potrivit căreia cei de la Hapoel Beer Sheva s-ar fi ”speriat” de pretențiile financiare ale românului. Se pare că mama lui Antonio Sefer, prezentă la negocieri, ar fi cerut 40.000 lunar pentru actualul fotbalist din Giulești.

Ducu Ninu, despre transferul lui Antonio Sefer la Hapoel Beer Sheva: ”În liga a doua din Israel sunt salarii și de 15.000 de euro pe lună”

Răsturnare de situație însă! Ducu Ninu (35 de ani), fost jucător la FCSB, dar și în Israel, la Hapoel Bnei Lod și Maccabi Ahi Nazareth, consideră că salariul pe care tânărul jucător al Rapidului l-ar fi cerut era o ”nimica toată” pentru Hapoel Beer Sheva.

Eu nu cred! 40.000 de euro, pentru o echipă din Israel... Ei plătesc doar 10 luni, ar fi 400.000 pe an. Eu nu cred partea asta, că din cauza pretențiilor financiare (n.r.- a fost blocat transferul). Cu siguranță, îi satisfăceau pretențiile.

A fost altceva, părerea mea. Gândește-te că în liga a doua din Israel sunt salarii și de 15.000 de euro pe lună. Despre ce vorbim? Casă plătită, mașină plătită, tot. Nu există întârzieri”, a declarat Ducu Ninu, la emisiunea Liga Digisport.

VIDEO Ducu Ninu, despre transferul lui Sefer în Israel

Daniel Stanciu: ”Cel mai mare salariu la Hapoel Beer Sheva este undeva la 30.000-32.000 de euro”

Cu toate acestea, Daniel Stanciu, care a cunoaște foarte bine fotbalul din Israel, după ce a fost director sportiv la Hapoel Akko, îl contrazice pe Ninu. Acesta a dezvăluit care e cel mai mare salariu de la Hapoel Beer Sheva.

"Beer Sheva nu poate plăti, în momentul ăsta, astfel de salarii. Adică nu că nu poate, își permite orice, dar nu cred că e cazul să spargă tiparele. Din ce știu eu, undeva la 30.000 - 32.000 e cel mai mare salariu la ei", a spus Daniel Stanciu la Digi Sport Special.

Băiatul meu nu pleacă de la Rapid fără un salariu de 40.000 de euro pe lună! Nu merge în Israel dacă nu sunteți de acord. Acestea sunt pretențiile noastre”, ar fi spus Geanina Sefer.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Antonio Sefer, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Galerie Foto

Etichete: ducu ninu , antonio sefer , geanina sefer , transfer sefer


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

FCSB pregătește fiesta. Cât costă biletele pentru sărbătorirea titlului

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Antonio Sefer, din nou decisiv în Israel. Câte goluri a marcat ex-rapidistul până acum în acest sezon

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă