Florin Tănase, jucătorul FCSB-ului / Foto: Sport Pictures

Transferul lui Florin Tănase ar fi picat din cauza salariului ”extraterestru” cerut de căpitanul FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
25.06.2022, 15:43
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Florin Tănase (27 de ani), căpitanul și golgheterul FCSB-ului, a fost la un pas de a se transfera la Ferencvaros, campioana Ungariei, dar salariul cerut de internaționalul român i-a speriat pe maghiari.

Se pare că cei de la Ferencvaros ar fi fost dispuși să plătească cele trei milioane de euro solicitate de Gigi Becali în schimbul ”decarului” său, însă mutarea nu s-a mai materializat din cauza pretențiilor financiare ale fotbalistului.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.

Florin Tănase voia la Ferencvaros un salariu dublu față de cât câștigă la FCSB

Conform Prosport, Tănase ar fi vrut un salariu de 60.000 de euro lunar, 720.000 pe sezon, salariu net, sumă considerată mult prea mare de Ferencvaros. Sursa menționată anterior susține că, după refuzul grupării din Ungaria, românul ar fi încercat să mai scadă din pretenții, însă maghiarii nu ar mai fi vrut să negocieze.

Florin Tănase ar fi putut câștiga peste 700.000 de euro pe an oricum, având în vedere oferta campioanei din țara vecină, care includea mai multe bonusuri de performanță. Astfel, golgheterul ultimelor două ediții din Liga 1 a mai pierdut un tren și, cel puțin pentru moment, rămâne la FCSB.

  • 30.000 de euro este salariul lunar al lui Florin Tănase la FCSB, fiind cel mai bine plătit fotbalist din România.

Florin Tănase, criticat în presa maghiară: ”Nu putem uita modul tendențios în care Tănase a scandat cuvinte obscene în 2020”

Presa maghiară a descoperit și un alt motiv, pe lângă cel financiar, pentru care Ferencvaros ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-l cumpăra pe Florin Tănase.

"Un club precum Ferencvaros nu se poate limita doar la cifrele bune ale lui Tănase, deoarece, pe lângă calitatea fotbalului, atitudinea umană care întărește unitatea vestiarului trebuie luată în calcul. Trebuie văzut ce fel de caracter intră în acel vestiar. Trecutul lui Tănase este destul de neplăcut în acest sens.

Rețelele de socializare nu uită nimic și nici noi nu putem uita modul tendențios în care căpitanul FCSB-ului a scandat cuvinte obscene și a insultat Ungaria cu trofeul în mână după finala Cupei României din 2020. Totul va lua o altă dimensiune dacă jucătorul va ajunge la Ferencvaros", a scris Nemzeti Sport.

Jurnaliști unguri se referă la un episod care s-a întâmplat în 2020, după ce FCSB a cucerit Cupa României în fața celor de la Sepsi, 1-0, grație unui gol al lui Dennis Man. Momentul incriminat de maghiari nu a fost, însă, consemnat în presa din țara noastră.

  • 20 de goluri a marcat Florin Tănase în ultimul sezon. În stagiunea 2020/2021, reușise 24 de goluri.

Etichete: florin tanase , transfer florin tanase , florin tanase ferencvaros


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Citeşte şi

Exclusiv 2.6 milioane de euro pentru Florin Tănase!

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”