Vlad Chiricheș a revenit la FCSB / Foto: Facebook FCSB

Transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB, criticat de Anamaria Prodan

articol scris de Digi Sport
26.07.2023, 18:11
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Vlad Chiricheș (33 de ani), liber de contract după despărțirea de Cremonese, a semnat până la urmă cu FCSB, după ce s-a antrenat cu "roș-albaștri" în ultimele săptămâni.

  • Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 - august 2013.

Anamaria Prodan: "Nu știu ce ar mai putea face Chiricheș acum"

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB un contract pe un an, care se va prelungi automat dacă echipa câștigă campionatul. Durata contractului a fost, de altfel, motivul pentru care negocierile au durat atât de mult. Gigi Becali i-a oferit inițial un contract pe un an, Vlad Chiricheș voia pe două sezoane, dar părțile au ajuns, în cele din urmă, la un acord.

În privința banilor, Vlad Chiricheș va câștiga 400.000 de euro pe an, cel mai mare salariu din SuperLigă.

Anamaria Prodan (50 de ani) nu vede cu ochi buni transferul lui Chiricheș la FCSB. Impresara consideră că fundașul nu mai poate face performanță.

Galerie Foto

“Nu se face primăvară cu o floare, niciodată. Chiri a ajuns la o vârstă, a fost un fotbalist serios, care a lăsat o urmă în fotbalul românesc. Dar nu știu ce ar mai putea face Chiricheș acum, la 33 de ani.

E vorba despre experiență, că vestiarul se uită la el cu drag și cu respect, dar e greu și pentru Ronaldo azi, când vin puștii ăștia care aleargă pe lângă el de nu-i mai vede.

Dacă vrei performanță, trebuie să gândești cu creierul, nu cu inima. Trebuie să-ți iei fotbaliști tineri, dornici de performanță, care nu s-au plafonat. De-asta cluburile din România ajung în faliment, în insolvență, pentru că nimeni n-are treabă cu managementul, nu sunt pregătiți să conducă”, a spus Anamaria Prodan, pentru gsp.ro.

Reacția presei din Italia, după ce Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB

De-a lungul carierei sale de jucător, Chiricheș a evoluat pentru FC Ardealul, Curtea de Argeș, Benfica U19, Pandurii, FCSB, Tottenham, SSC Napoli, Sassuolo și Cremonese.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Chiricheș, conform Transfermarkt
  •  17 meciuri a jucat fundașul central pentru Cremonese în sezonul trecut, fără să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă

„Este oficial începutul unei noi aventuri pentru fundașul central Vlad Chiricheș (33 de ani), care se întoarce în patria sa, la echipa care l-a ajutat să decoleze și să se facă remarcat pe plan internațional, FCSB, care este denumirea actuală a echipei istorice Steaua București.

Transferul a fost anunțat de clubul românesc. Chiricheș se întoarce la exact zece ani de la momentul în care a plecat, în vara lui 2013, la Tottenham, în Anglia. În Italia, l-am văzut la lucru cu tricourile lui Napoli, Sassuolo și Cremonese”, au notat jurnaliștii italieni de la Tuttomercato.

Etichete: vlad chiriches , chiriches , anamaria prodan , superliga , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Lovitură de teatru: Ianis Hagi, dorit de Jose Mourinho

Lovitură de proporții: peste un miliard de euro pentru Barcelona!

”Stâncă!”. Presa din Anglia nu s-a ferit de cuvinte, după ce l-a văzut pe Radu Drăgușin la treabă

Dan Alexa a semnat și a spus cum a fost convins: ”Vizăm SuperLiga. Rar găsești așa infrastructură”

Citeşte şi

Dat afară în sezonul trecut, antrenorul este pregătit să revină în SuperLiga: ”Am primit un telefon!”

Adi Popa a văzut România - Bulgaria și a cerut imediat un jucător de la FCSB la națională

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

Atac fără precedent asupra lui Gică Popescu! „E un om de nimic. Să-i fie rușine!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF