Video Transferul pe care Iordănescu jr. îl cere la CFR Cluj: "Suferim pe acest post". Ce a spus despre lupta la titlu

18.07.2018, 21:19
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Campioana Romaniei, CFR Cluj, se pregăteste pentru debutul în noul sezon al Ligii 1, iar primul meci va fi împotriva lui FC Botoșani. În acest timp, clujenii au aflat numele adversarului pe care îl vor întâlni în turul II preliminar al Ligii Campionilor: campioana Suediei, Malmo FF. Antrenorul echipei din Gruia, Edi Iordănescu cere un transfer şi anunţă pe ce post campioana este deficitară. Iordanescu jr. a vorbit și despre mişcarile de trupe din această vară, precum şi despre lupta la titlu.

"Suntem în fața debutului în campionat, e bine că starea de spirit este bună la echipă, e bine că am reușit să aducem un nou trofeu în vitrina clubului. E bine că plecăm cu dreptul în acest sezon, ne dă încredere, entuziasm, ne dă elan. Ne așteptăm la un joc foarte dificil. Să nu uităm ce s-a întamplat anul trecut. În trei jocuri CFR nu a reușit să câștige nicio partidă. Cu puțină șansă, echipa din Botoșani putea să prindă play-off-ul.

Îl respect enorm pe Costel Enache, un antrenor foarte implicat, un om pe care personal îl respect foarte mult.

E important să debutăm cu victorie în campionat, să debutăm în fața suporterilor cu victorie, mai ales că vine dubla din Champions League, un duel foarte echilibrat. Avem nevoie să începem cu o stare de spirit corectă", a spus Edi Iordănescu, într-o conferință de presă.

CFR Cluj - Malmo se joacă marţea viitoare, în direct la Digi Sport

… despre dubla cu Malmo FF: "Am văzut ambele jocuri din Champions League, am vizionat și un joc din campionat, trebuie să fim responsabili, iar dacă situația o va impune, pragmatici. Avem obligația să mergem mai departe, să ne calificăm, altă soluție pentru mine nu există.

Să nu comparăm situația actuală cu cea din sezonul trecut. Atunci era un singur joc pe săptămână, acum avem în față și un parcurs european. Este nevoie să avem variante la dispoziție, să fim acoperiți, iar fiecare jucător are datoria să se pregătească la cel mai înalt nivel, să dea randament maxim. Vara a fost foarte scurtă, calendarul a fost agresiv, timpul avut la dispoziție a fost mult mai puțin decât îmi doream. Lucrurile au întârziat puțin, jucătorii au venit pe parcurs, iar atunci când eu voi considera că sunt bine-pregătiți, fotbaliștii noi vor apărea mai devreme sau mai târziu în echipă.”

… despre mutările de la club: "S-a vorbit despre plecările lui Camora, Deac, Țucudean, Omrani, iar aceste lucruri nu ne-au făcut bine. Nu e ușor ca jucător să te gândești la alte oportunități, îți distrage atenția.

Cu trei zile înainte știam în linii mari că Omrani va pleca în China, iar cu două zile înainte s-a decis că va rămâne, apoi, a venit George (n.r - Țucudean), a bătut la ușă că a fost contactat de agenți. Nu a fost ușor... Sunt bucuros că au rămas, așa cum sunt bucuros pentru ceilalți care au rămas și despre care s-a vorbit că vor pleca.

Personal mi-aș dori doar încă un fundaș central, suferim din punct de vedere numeric pe acest post. Cuplul de fundași pe care-l avem este unul solid, sunt mulțumit de ei, dar nu prea avem alte soluții. 

PROGRAMUL COMPLET AL TURULUI SEZONULUI 2018-2019 ÎN LIGA 1

… despre lupta la titlu: “Pe Craiova am întalnit-o deja, caută să se întărească, am înțeles că sunt în discuții cu alți jucători, am aflat chiar de la sursă, de acolo, dar nu este problema noastră. Sunt candidate la titlu și e normal să ne uităm și în curtea lor, dar important este să ne vedem de treaba noastră.

Important este să depasim mental euforia de după Supercupa României. Mizez si pe grupul experimentat al nostru ... Sunt mai multe echipe care pot emite pretenții, sunt curios ce vor face Dinamo, Viitorul și Astra. Totuși, cred că este prea devreme să vorbim despre șansele la titlu, poate în 5-6 etape vom avea o imagine mai clară”.

În prima etapă a sezonului 2018-2019 din Liga 1, CFR Cluj joacă pe terenul din Gruia contra celor de la FC Botoșani. Meciul se dispută vineri, 20 iulie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

CITEȘTE ȘI

”Dacă-l aducem, lotul este perfect!” Ultimul transfer al CFR-ului și mesaj pentru cei de la FCSB

Etichete: liga 1 , liga campionilor , edi iordanescu , debut , fc botosani , pregatire , malmo ff , iordanescu cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Sorana Cîrstea a făcut anunțul: ”Capitol închis”. Imediat a rostit numele Simonei Halep

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Citeşte şi

Și-a aflat sentința! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone după criza de nervi din FC Botoșani - Dinamo

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale