Vin transferurile la FCSB! Patru jucători pentru a câştiga în sfârşit titlul

26.11.2018, 23:54
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali pregăteşte campania de transferuri din iarnă foarte atent, conştient că echipa are nevoie de întăriri în perspectiva cuceririi titlului. Roş-albaştrii vor efectua patru mutări, pentru fiecare compartiment: un fundaş, doi mijlocaşi şi un atacant vor sosi sub comanda lui Dică.

Patronul l-a reconfirmat pe actualul antrenor până la finalul sezonului, independent de ce se va întâmpla. Dar e conştient că Dică rerpezintă veriga slabă în lupta pentru titlu şi, în consecinţă, e dispus să facă investiţii pentru a-i crea un avantaj important din punct de vedere al lotului.

Chiar dacă FCSB rămâne în plasa CFR-ului, exprimarea echipei lasă mult de dorit în multe momente, astfel că întăririle sunt absolut necesare.

Transferuri FCSB: Rusescu, o dezamăgire! Vine sigur un atacant

Vestea bună pentru FCSB e că sunt şanse minime ca Gnohere să mai plece, chiar dacă acest moment reprezenta o şansă unică pentru francez. Trecut de 30 de ani, jucătorul din Hexagon a fost golgheter în Liga 1 sezonul trecut, iar Becali putea primi o mică avere pe jucătorul adus de la Dinamo cu un efort financiar minim.

Totuşi, cum variantele Rotariu şi Andrei Ivan au căzut, Becali nu pare să îi mai dea drumul "Bizonului", cel puţin până în vară. Roşul primit de golgheterul FCSB cu Dinamo i-a deschis ochii patronului, care a înţeles că, şi dacă nu pleacă Gnohere, e nevoie de un vârf, Rusescu fiind o dezamăgire.

"Cu siguranță o să luăm un atacant, ne trebuie. Daca ia Gnohere roșu, n-avem atacant. Rusescu nu e caviar, poate icre de știucă. Nu ne ajută", a spus Becali luni.

Pe lista scurtă a lui Becali se află Fortes, jucător care poate fi o variantă bună pentru împrospătarea atacului, pe final de meci.

Darius Olaru, într-un meci cu FCSB / Foto: Sport Pictures

Transferuri FCSB. Cine vine lângă Nedelcu?

Pintilii e în continuare accidentat, iar oficialii roş-albaştrilor nu ştiu în ce măsură acesta mai poate ajuta echipa, având în vedere că se îndreaptă spre 35 de ani.

Nedelcu a început să evolueze constant, însă în lot nu e niciun alt mijlocaş central care să se ridice la pretenţiile staff-ului tehnic. Ca atare, se va căuta un mijlocaş central, dar şi unul ofensiv. Acesta din urmă a fost deja identificat: e vorba de favoritul lui Meme, Darius Olaru, de la Gaz Metan. De altfel, Becali a făcut deja o ofertă publică pentru acesta, în valoare de 500.000 de euro.

Transferuri FCSB. Întăriri şi în defensivă

Gigi Becali vrea neapărat un fundaş central în perioada de mercato din iarnă. Iulian Cristea, apărătorul central de la Gaz Metan, pare candidatul ideal.

"O să aduc un fundaș central, tânăr, din Liga 1 în această iarnă", a declarat Becali, la Digi Sport Special, la finalul meciului Poli Iași - FCSB 1-2.

În ultimii ani, patronul vicecampioanei ne-a obişnuit să transfere pe bandă rulantă fotbalişti de la câte o echipă care impresionează în campionatul intern. Aşa s-a întâmplat şi cu Astra, şi cu Viitorul, ambele foste campioane.

Acum, politica se menţine, doar că echipa pe care a pus ochii Gigi e Gaz Metan. În ultima perioadă, Becali a vorbit despre interesul pentru Fortes şi Olaru. Pentru acesta din urmă a făcut chiar ofertă publică, în valoare de jumătate de milion de euro.

Tot 500.000 de euro ar trebui să plătească Becali şi pentru fundaşul central Iulian Cirstea. În vârstă de 24 de ani, acesta a prins echipa ideală a turului, în viziunea LPF.

"FCSB trece printr-o criză de fundaşi centrali. Eu cred că orice jucător şi-ar dori să ajungă la FCSB deoarece este una din echipele de top din România. Nu am fost contactat de nimeni de la Bucureşti", a spus fundaşul de la Gaz Metan, pentru ProX.

O altă variantă la care Becali se gândeşte este Paşcanu, fundaşul celor de la Leicester. Acesta evoluează la echipa a doua a "vulpilor" şi nu îşi va prelungi contractul scadent în iarnă, pentru a avea şansa să evolueze constant la o echipă de primă ligă. Internaţionalul U21 nu e uşor de adus, fiind curtat de multe echipe. Cert e că roş-albaştrii nu se vor mai expune, având soluţii pentru cumpărarea unui fundaş central. În această toamnă, Dică a fost nevoit să joace în unele partide cu Morais şi Filip în centrul liniei de fund, când Planic, Bălaşa şi Momcilovic au fost indisponibili.

Etichete: becali transferuri , fcsb , transferuri becali , fcsb transferuri , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor după accidentarea lui Dennis Man

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Real Madrid s-a decis! L-a pus pe lista de transferuri pe unul dintre jucătorii sosiți vara trecută

Galeria Rapidului nu mai are răbdare cu Bogdan Lobonț: ”E jale! E o pălărie mult prea mare”

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”