Gigi Becali / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv "Trebuie să fii dus la biserică înainte". Gigi Becali, ironizat în direct: "Ce se întâmplă acolo e unic în lume"

articol scris de Digi Sport
23.05.2021, 00:30
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gigi Becali a devenit ținta ironiilor de ceva timp, după ce a recunoscut că el dictează totul la echipă, în locul antrenorului, inclusiv titularii și schimbările.

Acum, după ce l-a numit "principal", în mod total surprinzător, pe Dinu Todoran, finanțatorul de la FCSB e luat din ce în ce mai des peste picior. Asta mai ales după ce a explicat motivul din spatele alegerii sale.

Gigi Becali, luat peste picior. Gabi Balint: "Pentru absolvirea licenței Pro, trebuie să fii dus la biserică înainte"

Doi foști mari steliști, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, au caracterizat plastic alegerea lui Becali în ceea ce privește antrenorul.

Discuția dintre Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, din studioul Fotbal Club:

Gabi Balint: "Am înțeles că Federația va impune o nouă regulă pentru absolvirea licenței Pro, trebuie să fii dus la biserică înainte. Ce să mai? E același scenariu. Păi Șumudică a și declarat că el face echipa după ce îi spune patronul."

Ilie Dumitrescu: "Nu, nu, nu. Cred că și ăsta a fost un motiv pentru care Șumi nu a acceptat oferta."

Gabi Balint: "Șumi știa de la început că nu o să meargă."

Ilie Dumitrescu: "Din punctul meu de vedere, ăsta a fost un motiv și la Dică."

Gabi Balint: "Cu Dică, la fel. Adică știm cum a plecat de acolo. Ce îi mai trebuia? El e bine la FRF, e antrenor secund, o ia ușor, treptat."

Ilie Dumitrescu: "Cred că ăsta a fost obiectivul celor doi, și al lui Șumudică și al lui Dică, să facă performanță. Dar probabil că nu au mai acceptat condițiile."

Gabi Balint: "Deci ce se întâmplă acolo e unic în lume. Să nu-ți dorești performanță?! Să nu aduci antrenori cu experiență, care îți aduc și bani mai mulți?! Când ai performanță, valorează mai mult și jucătorii, câștigi bani mai mulți din cupele europene. Dar, în fine, nu ai ce să discuți cu omul, sunt banii lui."

Ilie Dumitrescu: "Eu cred că, până la urmă, va reuși să câștige campionatul. Petrea a fost un antrenor foarte bun și cu experiență, pentru că a lucrat cu Reghecampf. Au fost momente când ei au fost sus și el putea să reușească. Dar eu cred că își dorește foarte mult Gigi să demonstreze că se poate și cu rețeta asta. Neubert și cu antrenorul se vor ocupa de pregătire, dar el va lua anumite decizii, iar el crede că astfel va reuși să câștige și campionatul, cu modul ăsta de lucru unic. Probabil că lui îi place chestia asta, e singura chestie care îl mai mișcă."

Gabi Balint: "E un hobby."

Ilie Dumitrescu: "Până la urmă e o plăcere, el trăiește pentru asta și, pe banii lui, poate să facă și chestia asta."

VIDEO cu discuția dintre Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, din studioul Fotbal Club:

Cum a decis Gigi Becali să-l numească antrenor la FCSB pe Dinu Todoran

După ce Toni Petrea și-a anunțat plecarea la finalul sezonului, Gigi Becali a căutat de zor antrebor. Înainte de a-l numi pe Dinu Todoran, Becali a fost refuzat de Marius Șumudică și  de Nicolae Dică.

Ultimul a mai antrenat FCSB, însă nu a mai acceptat o nouă umilință. În decembrie 2018, fostul mijlocaș, care este acum secund al naționalei, a fost demis de Becali după un 0-2 cu CFR Cluj chiar înainte de Crăciun. La acea vreme, Dică a spus că nu va mai antrena niciodată FCSB.

În ceea ce-l privește pe Șumudică, în ciuda amiciției pe care o are cu Gigi Becali, acesta nu a acceptat să lucreze cu Mihai Stoica, cu care a avut niște conflicte, așa cum a dezvăluit Helmut Duckadam.

Astfel, după ce au picat cele două variante, Gigi Becali a ajuns la Dinu Todoran, însă cu totul întâmplător, după spusele sale. De fapt, Becali îl dorea pe Todoran la academia FCSB și l-a pus pe Mihai Stoica să-l sune. Însă în momentul în care a primit telefon de la Meme, Todoran se afla în Biserică.

Când a auzit, Becali și-a schimbat optica în ceea ce-l privește pe Todoran și a fost impresionat de acesta, pentru că este credincios. Astfel, Becali l-a numit principal la echipa mare.

Cine este Dinu Todoran, noul antrenor al celor de la FCSB

Dinu Todoran, tehnician de 42 de ani, a mai antrenat la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina, formație de care s-a despărțit în luna martie a acestui an, deși o preluase în decembrie 2020, și care a retrogradat la finalul acestui sezon în Liga 3.

La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran, care a obținut în acest an Licența Pro, a antrenat FC Voluntari în nouă partide, înregistrând o victorie, patru remize și patru înfrângeri, în 2017 și 2018.

Etichete: gigi becali , dinu todoran , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

Pensia lui Rică Răducanu: nu s-a ferit să spună suma pe care o încasează lunar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Tensiune după Farul - Sepsi! Conducerea oaspeților nu s-a ferit de cuvinte: ”E foarte urât ce s-a întâmplat”

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”