CFR Cluj, după victoria cu Șahtior Soligorsk / Foto: Captură Video Digi Sport

Trei luni de restanțe financiare la CFR Cluj. Ce le-a promis Neluțu Varga jucătorilor înaintea returului cu NK Maribor

articol scris de Digi Sport
24.08.2022, 22:31
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj joacă joi, de la ora 20:00, acasă, împotriva celor de la NK Maribor, în play-off-ul pentru Conference League, manșa retur, însă problemele interne continuă să se agraveze.

Mai exact, jucătorii nu sunt cu salariile la zi, însă conducerea echipei așteaptă ca jucătorii să performeze la cel mai înalt nivel, în meciurile oficiale.

Trei luni de restanțe salariale la CFR Cluj

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, pe 25 august se fac trei luni de când jucătorii antrenați de Dan Petrescu nu și-au primit salariile. Așadar, oricât de mult ar încerca ”Bursucul” să-i mobilizeze la returul cu NK Maribor, tensiunea este vizibilă în vestiarul campioanei.

Sursa citată anunță că patronul echipei, Neluțu Varga, le-ar fi promis jucătorilor că, în această săptămână, le va vira două din cele trei salarii restante, pentru ca singura lor îngrijorare la ora disputării returului cu NK Maribor să fie doar cea sportivă.

  • În tur, în Slovenia, scorul a fost egal, 0-0.

Când ar vira Neluțu Varga salariile restante

Banii ar urma să intre vineri, a doua zi după partida cu NK Maribor, adică imediat ce va fi virată prima tranșă de bani de către UEFA. Pentru parcursul de până acum, CFR Cluj va fi recompensată cu aproximativ 1 milion de euro. 

Bani suficienți pentru Neluțu Varga pentru a acoperi cel puțin două salarii pentru fiecare jucător din lotul lui Dan Petrescu. 

Dacă va intra în grupele Conference League, CFR Cluj va încasa o sumă cuprinsă între 4 și 8 milioane de euro, în funcție de parcursul european al echipei, care ar putea salva sezonul financiar al clubului.

Etichete: nk maribor , nelutu varga , salarii restante cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Prima decizie luată de FCSB după ce instanța a comunicat motivarea hotărârii în cazul palmaresului

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”

Video Gigi Becali s-a chinuit să scape de el, dar acum face spectacol. Andrea Compagno, ”triplă” la echipa din China

Citeşte şi

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”