Fază controversată la primul gol înscris de Sepsi Sfântu Gheorghe în meciul cu Hermannstadt, din Liga 1 / Foto: Captură Digi Sport

Video U Craiova 1948 acuză! Eroare de arbitraj în favoarea rivalei Sepsi? “Vai de capul nostru! Cu ce-om fi greșit?”

articol scris de Digi Sport
25.02.2023, 23:33
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - Hermannstadt, scor 2-1, a stârnit revoltă în cadrul conducerii clubului U Craiova 1948, care a acuzat o eroare de arbitraj în favoarea echipei covăsnene.

Marcel Pușcaș: "Mingea ieșise în out cu un metru. Țipa până și retina"

U Craiova 1948, aflată în concurență cu Sepsi pentru ultimul loc de play-off, reclamă că primul gol marcat de către echipa din Sfântu Gheorghe nu trebuia validat.

În minutul 27, Marius Antoche a încercat să evite un corner, dar i-a făcut cadou mingea lui Marius Ștefănescu, în interiorul careului echipei din Sibiu. Din pasa lui Ștefănescu, Adnan Aganovic a înscris.

Arbitrul asistent Bogdan Gheorghe și „centralul” Horia Mladinovici au considerat că mingea nu a părăsit terenul cu întreaga circumferință. Nici arbitrii din camera VAR nu au intervenit.

Marcel Pușcaș, președintele clubului U Craiova 1948, consideră că Sepsi a fost avantajată clar de către arbitri, în urma acestei faze.

  • Sepsi, ocupanta locului șase în clasament, are un avans de cinci puncte față de U Craiova 1948, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

"DE LA BUCOVĂȚ SE VEDE OUT, LA 10 M DE ARBITRU, BA.

Se întâmplă în România! Unde? La Sf Gheorghe. În favoarea cui? A lui Sepsi.

Ni se spune să nu ne mai legăm de arbitri. Cum naiba sa nu te iei de ei când mingea, la primul gol al lui SEPSI, a revenit în teren după ce ieșise în out cu un metru. Țipa până și retina.

Dacă piciorul drept al jucătorului era pe linie, cel stâng unde putea fi decât în afara ei. Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică?

A rezultat gol pentru Sepsi. În loc de a câștiga 1 punct în meci, cum era corect, s-au trezit cu toate cele trei. Așa, în “conspiraționismul” nostru, ne putem gândi că Sepsi este ajutată și la masa verde și de către arbitri să ajungă în play-off? Doar întreb, nu dau cu parul.

Se poate să obții 5 puncte nemeritate? Uite așa se poate decide lupta pentru play-off. Meritocrația, unde e meritocrația mult clamată de FRF? Ce-o să ne spună Vassaras? Mai dă comunicate că-l criticăm toți?

Vai de capul nostru! Cu ce-om fi greșit?", a scris Marcel Pușcaș pe Facebook. 

Amintim că U Craiova 1948 a pierdut la “masa verde” (scor 0-3) meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene. U Craiova 1948 a contestat decizia la Comisia de Apel din cadrul FRF și așteaptă un răspuns.

Marius Avram: "Pare că a ieșit mingea"

În direct la Digi Sport, fostul arbitru internațional Marius Avram a declarat că nu este o fază clară și nu poate să dea un verdict dacă mingea a ieșit sau nu în afara terenului, înainte de golul înscris de Sepsi.

Totuși, Marius Avram (43 de ani) a precizat că sunt elemente care indică faptul că mingea a ieșit din teren, înainte să fie lovită.

"Faza din minutul 27, primul gol înscris de cei de la Sepsi. Discuția este dacă a ieșit mingea sau nu. Recunosc, mi-e foarte greu să spun dacă a ieșit mingea, din aceste imagini. Pur și simplu nu știu! Pare că a ieșit mingea.

Culmea e că un jucător de la Sepsi cere corner la faza asta. Eu ezit să spun 100% că a ieșit mingea. Pare că a ieșit. Sunt multe elemente care te duc către ideea că mingea a ieșit din teren, înainte să se înscrie golul.

Trebuia să intervină asistentul aici, VAR-ul nu putea să intervină, că nu avea evidența. Maximum o părere putea să vină de la VAR", a spus Marius Avram, la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO Faza incriminată de U Craiova 1948 din meciul Sepsi - Hermannstadt

VIDEO Rezumatul meciului Sepsi - Hermannstadt 2-1

Etichete: liga 1 , sepsi , marcel puscas , u craiova 1948 , sepsi hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

Pensia lui Rică Răducanu: nu s-a ferit să spună suma pe care o încasează lunar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Video Farul - Sepsi 1-4. Fosta campioană, eșec usturător. ”Marinarii”, salvați de umilință pe final

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”