Exclusiv Ultima oră! Anunțul șefilor de la U Craiova în privința lui Alibec

25.07.2018, 22:26
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Denis Alibec (27 de ani) nu mai are viitor la FCSB. Mai mult, Gigi Becali (60 de ani) a anunțat ÎN DIRECT la Digi Sport că joi se va decide viitorul atacantului, mai ales că sunt două echipe din Liga 1 care-l vor pe internaționalul român. Claudiu Niculescu a intervenit și el în subiect și a spus că U Craiova ar fi una dintre opțiuni. Marcel Popescu, președintele oltenilor, a intrat imediat pe fir și a oferit declarații ”calde” legate de acest posibil transfer, tot la Digi Sport.

”Nu se pune problema să vină Alibec la Universitatea Craiova! Excludem orice fel de discuții. Faptul că se induce ideea că sunt două echipe din Liga 1, una fiind Craiova, care-l vor pe Alibec, este fals. Mă simt dator față de fani și față de toată lumea să vă spun că Universitatea Craiova nu are nicio intenție în a-l transfera pe Alibec”, a dezvăluit Popescu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

În aceste condiții, din sursele Digi Sport, se pare că Alibec are șanse considerabile de a reveni la Astra Giurgiu, mai ales că finanțatorul fostei campioane este convins că Marius Măldărășanu este capabil în a-l readuce pe fotbalist la forma care l-a consacrat.

1,4 milioane de euro este ultimul preț cerut de Becali în schimbul atacantului-problemă. Astra, Craiovasau Viitorul sunt posibilele destinații pentru Denis Alibec, iar totul se va decide joi, 26 iulie, ziua anunțată de patronul de la FCSB pentru transferul fostului număr 7 al grupării bucureștene. 

"Am dat ordin să îl amendăm pe Alibec acum două luni. Să vină cu avocaţi, să facă ce vrea el. Dacă îl vând, nu îi mai dau nicio amendă. Am ofertă şi din Liga 1, de la două echipe. Nu vreau să vă spun cine îl vrea. De ce să nu îl dau? Sunt oameni care dau bani pe el, îmi dau aproape cât am dat eu pe el. Am cerut 1,4 milioane. Sunt două echipe care îl vor, mâine fac actele, o să vedeţi", a declarat Gigi Becali, în emisiunea "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"E o singură problemă. Nu vrea el să se ducă. Dar până la urmă tot se duce, că nu are ce face. El vrea la o echipă mai bună, vrea şi cupe europene. Dar o să vedeţi că se duce", a mai spus Becali.

CITEȘTE ȘI

  1. EXCLUSIV Transferul anului în România! Becali a anunţat că Alibec pleacă la o rivală din Liga 1
  2. EXCLUSIV Claudiu Niculescu știe unde ajunge Alibec. Anunțul făcut în direct la Digi Sport
  3. În loc să slăbească, Alibec s-a îngrășat! Câte kilograme are acum fotbalistul pe care Becali cere 1,7 milioane de euro

Etichete: craiova , alibec , fcsb , alibec oferte , alibec fcsb , alibec craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Ronaldo Nazario a luat o decizie radicală

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”